Tarih: 2008-11-25, 17:32:29 Mesaj konusu: Mail List modülü
bir zamanlar forumda paylaşılmıştı ama şimdi bulamıyorum. bir bloğu vardı. ziyaretçi mail adresini yazıyordu ve mail list'e kaydoluyordu. admin panelde bu modül için farklı bir panel vardı. yani gazete yi kullanmıyordu. bu modül elinde olan varmı? veya yapan kişiyi hatırlayanınız varmı?
Tarih: 2008-11-25, 18:50:20 Mesaj konusu:
msn e bi girebilsem istiycemde sunucuyu değiştiriyoruz. mx girdileri arada problem çıkartıyor. o yüzden bağalanamıyorum... bi yere upload ederek verebilirmisin?
Tarih: 2008-11-25, 19:59:28 Mesaj konusu:
uğur madem var elinde göndersene yav msn e gelemiyorum anla işte halimi modül *YASAK KELİME** lazım bana. yarına açmam gereken bir sitede kesinlikle kullanmam lazım...
bu konudan yola çıkarak birisi bu modülü arasa kesinlikle bulamaz
msn'e gel, e-mail ver,
dosya paylaşmak istemiyorsanız niye burayı sohbet alanına çeviriyorsunuzki?
elinizde olan bir şeyi paylaşmak istemiyorsanız da burada alenen belirtemezsiniz. Uğur adama pm at bende var istersen sadece sana verebilirim de olur biter
Tarih: 2008-11-26, 14:45:28 Mesaj konusu:
uğurun verdiği linkten mail diye arayarak herkes bulabilir. bende o linkte dowloand modülündeki aramadan mail yazarak buldum ve indirdim. sistemide kurdum. şuan düzgün çalışıyor. bugün maillerdeki türkçe karakter sorununuda çözdüm. sistemin örneğini görmek isteyen varsa http://bil-tek.atsotml.com/ ana sayfasındaki sol blocktan görebilir. ben blockta birkaç edit yaptım. orjinali bu değil. normalde block http://bil-tek.atsotml.com/modules.php?name=Mailing_List sayfasındaki gibi. Türü Seç kısmındaki Sinav Sonuclari normalde HTML olarak yazıyor.
Tarih: 2008-11-26, 17:33:03 Mesaj konusu:
Kavga etmeden önce bu tür şeyler arayanların NetOpsiyon SubVersiyon deposuna bakmalarını öneriyorum.
Orada olanları ya çok az kişi biliyor ya da aramadan buraya yazmak herkesin kolayına geliyor.
hem kodları daha düzgün görebilirsiniz, hem dizinler içinden kopyala yapıştır yapabilirsiniz.
En güzeli de sağ üst taraftaki DownLoad butonuna basarsanız incelediğiniz dizini Zipleyip alma şansınız da var.
Daha ne gerekiyor bundan başka bilemiyorum!
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız