1- Haber Modülü dışında kullanmak istemiyorum nasıl yapabilirim (Şu an bende hata veriyor)
2- Sonunu nasıl .html yapabilirim.
3- Haber Devamında şu şekil oluyor
http://www.egitimsistem.com/egitim/html/haberoku534/haberin-devami
Bunu normal şelilde nasıl yapabiliriim
Arkadaşlar windows sunucularda seo kurulabilir mi? bilgisi olanların paylaşımlarını bekliyorum..Pehaspeseo yu kurdum link üzerine gelince html olarak görünüyor ancak tıklayınca beyaz sayfa çıkıyor.. Arkadaşların öneri ve fikirlerini bekliyorum.. Hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum..Saygılar..
1- Haber Modülü dışında kullanmak istemiyorum nasıl yapabilirim (Şu an bende hata veriyor)
2- Sonunu nasıl .html yapabilirim.
3- Haber Devamında şu şekil oluyor
http://www.egitimsistem.com/egitim/html/haberoku534/haberin-devami
Bunu normal şelilde nasıl yapabiliriim
*YASAK KELİME** etmezsen ilerleyen saatlerde yada en gec yarin sadece news icin yapar burdan paylasima acarim olur?
Alıntı:
Arkadaşlar windows sunucularda seo kurulabilir mi? bilgisi olanların paylaşımlarını bekliyorum..Pehaspeseo yu kurdum link üzerine gelince html olarak görünüyor ancak tıklayınca beyaz sayfa çıkıyor.. Arkadaşların öneri ve fikirlerini bekliyorum.. Hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum..Saygılar..
Windows sunucularinda olur mu bilmiyorum.Fakat seo calisiyor sorunsuz.Header ve footer de gerekli düzenlemeleri yapmayi unutma seo ve ajax i includes dosyasinin icine .htaccess dosyasini da ana dizine atarsan sorunsuz calisacaktir.
Bende zaten pehaspe Seo kurulu hersey güzel işliyor HAber ler haric haber linkleri soyle cıkıyor
News-file-article-sid-127.html
yazınız dikkatimi cekti baktim kullandıgım pehaspeseo yu kontrol ettim sızın anlatıgınız gıbı ama olmuyor
Bende zaten pehaspe Seo kurulu hersey güzel işliyor HAber ler haric haber linkleri soyle cıkıyor
yazınız dikkatimi cekti baktim kullandıgım pehaspeseo yu kontrol ettim sızın anlatıgınız gıbı ama olmuyor
Merhaba arkadaslar bende normal News modulu pehaspeseo yu kurdum content modulunde calisti ama forum ve haber modulunde calismadi
haber modulundeki link
Merhaba arkadaslar bende normal News modulu pehaspeseo yu kurdum content modulunde calisti ama forum ve haber modulunde calismadi
haber modulundeki link
Arkadaşlar kulağı tersten göstererek belli bir aşama kaydettim
Fakat haber okuma sayacı 1'er 1'er değilde 19'ar 20'şer olarak artıyor sebebi ne olabilir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız