arkadaşlar ben bi sözlük yapmak istiyorum çorum yöresine ait kelimeleri türkçeye çeviri gibi örneklerini buldum fakat çok yeniyim sitede modullerin oluğu yere sözlük diye koyucam tıkladığında o sayfaya gidicek http://www.ibikkoyu.com/corumca_sozluk.htmlburdaki sözlüğün aynısı olucak bunu nasıl yapıcam tarif edebvilrmisiniz ? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
En son minimalite tarafından 2008-12-12, 00:28:50 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
ben bunu kurmadan önce bi şey sormak sityorum verdiğim linke baktınızmı yane bunu kurduğumda bunun gibimi olcak çünki ben aynı sözlüğü istiyorum yane çorumca sözlük ordaki kelimeleri kullanıcam zaten bunu madul yapmak istiyorum çünki verdiiniz linkte türkçe inglizce diyoda o yüsden sordum k.bkmyın
Merhaba anlatıgın sözlük siteye özel html kodlanmıs arkadastan iste vermese sana birseyler düzünleriz bunu yapmak icin öncelikle php ve html bilgin olması gerekiyor elinde hazır olan arkadaslarda sunsun kolay gelsin
selam kardes yaptım aynısı sen burdaysan kulanabilirsin asagdaki linkte mevcut indir ftp ana dizine at kompile sonra bloklara gel yada iceriklerden link ver index.html ana dizinde görünecektir kolay gelsin sorun olursa yazarsın
dediğiniz gibi yaptım ana dizine attım sozluk.html diye ama link veremedm anasayfa sss iletişim günlük felan bunların yane modullerin bulunduğu yere nasıl atıcam yane oraya nasıl link vericem bende bi tane modul var sozluk ditye içinde bitane sozluk.php dosyası var onu yapmaya çalışmıştım ben o sayfaya tıkladığımda Sorry, such file doesn't exist... dio onu oraya entegre edersem çok güsel olur ama nasıl yapıcam biliyorum çok zahmetli oldum yha yada başka bi şekilde orada sozluk yazısına tıkladığımda vermiş olduğunuz sayfaya yönlensin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız