Tarih: 2009-01-03, 12:26:08 Mesaj konusu:
rootcr4ck'ın önerdiği program uzaktan destek vermek için benim de en çok kullandığım program.
Ama ufak bir sorunu var, sizin beklentilerinize pek uymuyor.
TeamViewer'in hizmet verme şekli şu şekilde işliyor.
Bağlanılacak bilgisayar TeamViewer'i çalıştırıyor ve açık tutuyor.
Programın anlık olarak ürettiği ID ve Password bağlanacak kişiye iletiliyor.
Bağlanacak kişi kendi makinasında TeamViewer'i çalıştırıyor ve karşı tarafın verdiği ID ve Password'u girerek karşı tarafa bağlanıyor ve sanki makinanın başında oturuyormuş gibi ne isterse yapıyor.
Yukarıdaki açıklamada da görebileceğiniz gibi bu işlem interaktif yani her iki tarafta da birileri bulunacak ve gereken bilgileri girecek, programları çalıştıracak.
Siz bağlanılacak makinada kimse olmasa da bağlanılabilsin istiyorsanız bu programla olmaz.
Bunun olması için bir çok yöntem var ben sadece bir tanesini yazdım ayrıca programla olmaz demişsin programla olur programsız hiçbirşey olmazbunun için bir sürü programlar var Angry Ip Scanner, Essential Network Tools veya R3x gibi
fatihi statik ip numaranı internet explora yazıp oradanda bilgisayara ualaşabilirsin ayrıca ms dosu kullanarakda pc ye baglanabilirsin
cevaplar için teşekkürler bu programı biliyorum ama benim istedigim programla baglanma deil yaptıgım bi indexsi veya kamerayı internette göstermek sabit ipimi explorer yazarak bir yere ulaşılmıyor.
Tarih: 2009-01-03, 17:26:18 Mesaj konusu:
Açıklamayı doğru dürüst yapmadığınız için rootcr4ck da ben de bilgisayara bağlanılacak zannetmişiz.
Siz localhost üzerinden web yayını yapmak istiyorsunuz.
Bilgisayarınıza web sunucusu kurmak istiyorsunuz.
Şurayı okuyun:
http://www.evo-turkish.com/Zor-Forums_-_file_-_viewtopic_-_t_-_25.html
bu localhost kurulumu var zaten ama o localhosta ulaşmak için ne yapılması gerekiyor misal 123.34.4.5.4 ip adresim olsun bu explorere yazıp bendekuruu olan localhosta nasıl getire biliriz araştırırken bazı konularda port açılmasından bahsediliyordu ama ayrıntı bulamdım
Tarih: 2009-01-03, 18:46:04 Mesaj konusu:
eğer olmazsa uzak masaüstü ile yardımcı olabilirim. :) teamviewer kurman gerekir tabi bunu yapmamız için. windows uzak masaüstü ayarları uzun sürer eğer YARDIM gerekirse pm atarsın.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız