hedef kitlemizdeki insanların çoğu sitemizi takip ediyor.şuanda ziyaretçi kısırlığı yok aslında.tasarımını da elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz..
mezunlar modülü resimli olabilir cunki yıllar sonra resimler önemli olacak
şuanda resimli mezunlar modülünün hazırı yok galiba.kendim geliştirmek için de biraz zamana ihtiyacımız olacak.eğer sizlerin bilgisi varsa modülü geliştirebiliriz..
siteniz cok basit olmus bir üniversiteye hic yakismamis diyebilirim biraz daha böyle canli universite ögrencilerin resimleri daha profesyonelce yapilabilirdi ayrica kullandiginiz temada grafik sorunlari var block.html table.php dosyalarina bakmanizi öneririm temanin sag köseside kaymis
siteniz cok basit olmus bir üniversiteye hic yakismamis diyebilirim biraz daha böyle canli universite ögrencilerin resimleri daha profesyonelce yapilabilirdi ayrica kullandiginiz temada grafik sorunlari var block.html table.php dosyalarina bakmanizi öneririm temanin sag köseside kaymis
bu bulunmuyan resimler sitenin hizinida düsürdügünü biliyormusunz
sonuçta php nuke kullanıyoruz..ilk başta ihtiyaçları ön planda tutmaya çalıştık ona göre düzenleme yaptık..gereksiz eklentiler eklemedik.sadelik en önemli konu bizim için..sağ kısımda bir kayma falan göremedim birkaç tarayıcıda kontrol ettim..dediğiniz dosyalarda da düzenleme yaptım uyarınız için teşekkürler..
basit olmus sade olmus.
ben 4 yıl üniversite sitesi yonettim (çukurova) anlayorsunki bir sure sonra onemli olan forumun aktifliği forum aktifse gerisi tefferruat.
sade tasarım iyidir. çok hoplayan zıplayan resimler üni siteleri için hoş gelmiyor.
bizde en cok ragbet forum 2. sırada etkinlik haber modulu
3. sırada seri ilan modulu 4.sırada online radyo idi. ilk acıldığımızda cok guzel bir ön sayfa yapmıstık her yıl sadeleştik sade tasarım her zaman iyidir.
en güzel seyde site toplantıları yapardık her ay super zevkli olurdu. tavla partileri. tabular. kebap mangal partileri. hey gidi gunler.
basit olmus sade olmus.
ben 4 yıl üniversite sitesi yonettim (çukurova) anlayorsunki bir sure sonra onemli olan forumun aktifliği forum aktifse gerisi tefferruat.
sade tasarım iyidir. çok hoplayan zıplayan resimler üni siteleri için hoş gelmiyor.
bizde en cok ragbet forum 2. sırada etkinlik haber modulu
3. sırada seri ilan modulu 4.sırada online radyo idi. ilk acıldığımızda cok guzel bir ön sayfa yapmıstık her yıl sadeleştik sade tasarım her zaman iyidir.
en güzel seyde site toplantıları yapardık her ay super zevkli olurdu. tavla partileri. tabular. kebap mangal partileri. hey gidi gunler.
dediğiniz gibi biz de mümkün olduğunca sade yapıp forumun aktifleşmesini istiyoruz.çünkü tüm sorunlar forumda hallediliyor..ondan dolayı news modülünü pasif ettik.ben de mezun olduğum gibi için haber girilmesinde sorun oluyor.onun yerine forumda haberler kısmı oluşturup block yaptık.birçok block hazırladık forum konuları üzerinden.son etkinlikleri anasayfamızdan veriyoruz.online radyomuz vardı sitenin ilk zamanlarında.sonra bir süreliğine iptal etmek zorunda kaldık.önümüzdeki yıl aktif etmeyi düşünüyoruz..sitenin doğum günü partilerini yaptık ilk yıldan itibaren.artık geleneksel toplantılar yapmayı düşünüyoruz..şuanda ziyaretçi sayımız gayet iyi..zaten google da ikinci sıradayız..üniv resmi sitesinden hemen sonra..
ayrıca mümkün olduğunca herkesin bilgiye ulaşmasını istiyoruz..ondan dolayı tüm modüllerimiz üyelere açık zaten..anasayfanın da mümkün olduğunca hızlı açılmasını amaçlıyoruz..
Bende okulumuz (ilköğretim) için böyle bir site düşünüyorum.
Özellikle alttaki haber ve duyuru bölümünü sevdim.
Kullandığın tema, modül ve blok isimlerini söylersen sevinirim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız