Sitemi hemen denedim.. Forumlari kontrol ettim gulmekten oldurdu beni bu google :)
Cevirdigi bir cumleyi gostereyim sizede ;
"açıklayabilirmisiniz from windows installer format? dersler bölümüne baktım ama oradada yok. I see no lessons but oradada. cd var ama nasıl yapacağız bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim I do not know how you can help, but will have cd sevinirim"
Simdi dikkatimi cekti.. Cevirilmis yazinin uzerine gelince orjinal halini gosteriyor ve daha iyi bir ceviri ekleyebilecegimiz bolumde var.. Bir kac ay sonra cok daha iyi ve anlasilabilir ingilizce ceviriler olacaktir.
ben türkce almanca ceviri yaptim bunu kendinize göre düzenlersiniz www.boglon.de yerlerini site adiniz ile degistirin
örnegini sitemden bakabilirsiniz uzun zamandir islerden dolayi firsat bulamiyorum site islerine yani uzun zaman oldu ara verdim
bos zamanim olursa siir fikra hikaye modüllerine güvenlik kodu eklentisi paylasacam istek olmustu zamanim olmamisti paylasmak icin önümüzdeki haftadan itibaren artik gunluk bir kac saat online olabilirim görüsmek dilegiyle
evet süper bir uygulama oldu arkadaslar tam cevirmiyorsa oraya siz öneri verin ne kadar cok kisi öneri verirse google amcayada okadar yardimci olmus oluruz bir kisinin öneri vermesi baska bin kisinin öneri vermesi bir an önce düzeltilir ama googleyi tebrik ederim gerci onun bir ayibiydi ama olsun yapti yine yapacagini
envergengoru
block icin tesekkür ederim ceviriler tam olmasada en azindan yabanci ziyaretciler sitemizin icerigini bir parca anliyacaklardir bloga ingilizceyide eklemeye calistim ama bir türlü yapamadim ingilizceyide eklemek mümkün olabilirmi eklenebilirse güzel olacak.
Tarih: 2009-02-02, 17:08:10 Mesaj konusu:
arkadasim almanca oldugu gibi ingilizcede ve arti kac dil istiyorsan eklenebiliyor inanaki zanim yok ama kardesime söz aksam hal edecem kac dil istiyorsan eklerim burada paylasirim sorun olmaz
kucuk bir ayrintida dün gözden kacmisti baska dile ceviri yatiktan sonra geri eski diline dönmüyordu linki tiklayinca sonsuzluk arkadasimiz uyarmisti onuda aksama hal edecem
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız