Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-02-23, 13:57:50 Mesaj konusu: Değişik Blok Düzeni !
arkadaşlar siteme değişik blok düzeni aypmak istiyorum ama nasıl yapılır fikri olan var mı örneğin haber bloku sabit olcak yukaarda altındaki blokalr ise sağ ve sol bloklar yan yana durcak ama haber bloku yukarda sabit ve uzun şekilde kalcak nasıl yaapbilirim
vala bafralı benim mantığıma göre http://www.iskenderunum.com/ dakini diyosan nsn center 4 block kullanmış onda 4lü çıkıyodu biliyosan 1. haber bloğunu kullanmış gerisinide 2li kullanmış solda normal sol blok sağ blok kullanbmamış bence öle ama ne kadar doğru bilmiyorum
aldım dreamweaveri kafama göre bir ana sayfa çizdim
bazı yerlere blokları include ettim, bazılarında ise direkt php ile mysql den çektim
ortaya çok farklı bir şey çıktı
sonra bir yeri değiştirmek istedim ve gördümki çok uğraştırıyor
kim uğraşıcak bununla dedim
ki ben ana sayfa ile sürekli oynayan biriyim
nuke kalıplarının dışına çıkmak adına sitelerinizi mahfetmeyin
Tarih: 2009-02-24, 00:47:10 Mesaj konusu:
mersoy :
bir gün nuke kalıplarından çıkma adına
aldım dreamweaveri kafama göre bir ana sayfa çizdim
bazı yerlere blokları include ettim, bazılarında ise direkt php ile mysql den çektim
ortaya çok farklı bir şey çıktı
sonra bir yeri değiştirmek istedim ve gördümki çok uğraştırıyor
kim uğraşıcak bununla dedim
ki ben ana sayfa ile sürekli oynayan biriyim
nuke kalıplarının dışına çıkmak adına sitelerinizi mahfetmeyin
Nuke eski görüntüsü artık baymaya başladı bence yavaş yavaş kalıp değiştirilmeye başlandı zaten bizde bu iş için adım atıyoruz zaten önemli olanda yeni bişeyler katmak değil mi ?
aynen bafralıya katılıyorum artık baydı bu klasik görüntüler sırf görüntüyü değiştirmk için blokların titlerini resim yapotım orta titleleri kaldırdım normal blokların üstüne resim çağımalar falan yaptım şimdide nsncenterle 6 tane sütünü 4 erli çağırdık bunu 15 20e çıkarmayı düşündük çıkarda sayılır bloklar arasında boşluk oluyor işte ama işte görüntüyü değiştirecekmi boşuna uğraşmıyalım diyoruz
Eğer ki sık sık sitenize birşeyler ekliyorsanız bunu yapmak mantıklı değil.
Çünkü zaten füzeni tutturmak için baya uğraşıyorsunuz her bişey eklemek istediğinizde birdaha baştan birşeyleri yapmak zorundasınız.
Hani yeniden başlıyorsanız nuke'den kurtulun önünüz açılsın.
Tarih: 2009-02-24, 12:52:22 Mesaj konusu:
artistbaron :
Eğer ki sık sık sitenize birşeyler ekliyorsanız bunu yapmak mantıklı değil.
Çünkü zaten füzeni tutturmak için baya uğraşıyorsunuz her bişey eklemek istediğinizde birdaha baştan birşeyleri yapmak zorundasınız.
Hani yeniden başlıyorsanız nuke'den kurtulun önünüz açılsın.
Yeni başlayan değiliz biliyosun artist sadece yenibişeyler çıkarmaya çalışıyoruz bu arada sana 4 tane pm attım bakmadın msn gelsene konuşalım ben yokken neler çıktı neler değişti özlettin kendini artistim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız