* Sitenin 10 yıllık da olsa 100 yıllıkta olsa pr değerinizin en iyisi olmasını beklemeyiniz..Çünkü pr hesaplanırken özgün içerik,kopya alınmamış içerik,biraz da etkisi olsa backlink gibi kuralları unutmamamız gerekiyor..
* Ziyaretçi sayısı da aynı şekilde..
Sitelerinizi yazın ki daha sağlıklı yorum yapabiliriz...
Cengiz abi sizin site daha olmaz ama oldummu 4 geliyor o bilgine olsun hitin biraz daha çıkması gerek sağla sola biraz link değişimi yap o zman yükselir ..
Tarih: 2009-01-01, 22:02:14 Mesaj konusu:
Benim 1 yıllık sitem PR 2 DEN pr 4 Oldu
ama;
Pr 2 İken hitim tekil 5 binden aşağiya düşmezdi.
PR 4 oldu hitim 3 bini zor buluyor.
yani demek istediğim pagerankla hit bir biri ile kıyaslanmamalı.
Pagerankın hiç bir değeri yok artık, tek değeri Saygınlıktır. başka işede yaramaz, önemli olan siteyi güncel tutmak (özgün içerkle) biraz baclink almak heralde bunları yapınca illaki pagerankın olacak ama yine söyliyim. önemli olan içerik, içerikle beraber gelen hit'dir.
not: bungünlerde webmaster sitelerinde okuduğum makalelere göre alexa değeride çok önemli olmaya başlamış.
Tarih: 2009-01-02, 20:43:08 Mesaj konusu:
O kadar özgün kaliteli bir blog yaptım ki yani bu kadar özgün olamaz az birşey backlink kastım 50 tane falan dediğim gibi aşırı özgün ve uzun (en az 250 karakter) makaleler yazdım.Güncelleme başladı diyorlar hiç bir sitemde oynama yok.Eğer güncelleme bittiyse demek ki google'ın belli bir kriteri yok.Kaliteli backlink yaptım dediğim gibi az sayıda ama en düşük pr4 pageranki değişirse blogun adresini veririm ki bu blogu sadece google'ın az backlink+özgün içerik = pr+index tezinin kesinlikle doğru olup olmadığını görmek için.
bende 76 backlink var sanırım googlenin çalışma sistemi 2 den sonra en az 100 backlink olması. ondan pr 2 olan siteler yükselmiyor. düşüncem bu. bazen iwebtoolda pagerank v.s. degerlerini ölçüyorum en az 100 baclink olması gerekior diyor. bununda yolunu buldum backlinki arttırmanın. kendi sitemi footer kısmına yazıyorum baya bi backlink ekliyor. hayırlısı bekleyelim bakalım
O kadar özgün kaliteli bir blog yaptım ki yani bu kadar özgün olamaz az birşey backlink kastım 50 tane falan dediğim gibi aşırı özgün ve uzun (en az 250 karakter) makaleler yazdım.Güncelleme başladı diyorlar hiç bir sitemde oynama yok.Eğer güncelleme bittiyse demek ki google'ın belli bir kriteri yok.Kaliteli backlink yaptım dediğim gibi az sayıda ama en düşük pr4 pageranki değişirse blogun adresini veririm ki bu blogu sadece google'ın az backlink+özgün içerik = pr+index tezinin kesinlikle doğru olup olmadığını görmek için.
sercan ben 4 beklıyordum 1 olan bloga ama az geldı kendımı gectım dedım kı sercana ne gelecek cok gelseydı su özgun ıcerık işini cidden doğruymuş diyip kafaya alacaktım ama demek ki değilmiş...
Senin nasıl yazdığını ben biliyorum.Nette hiç bir yerde olmayan yazıları kendin yazdın ama.....
Google Türk sitelerine adsensede ve pr lerde cimri davranıyor bunu anladım ....
Artik inanmiyorum bu PR degerlerini neye göre veriyor yok link degisimi yahu PR degeri 7 ve 6 olan sitelerle bile degisim yapildi siteye günlük 3000 kisi giriyor en az günde 10 özgün icerik atiliyor ama nafile bende takmiyorum arik demek buda bos bir sey dedim
cengizhan sakınılan göçze çöp her zaman batar.onun içöin kafana takma devam et..link değişimi yapma..karşılıksız link satın al.çünkü link değişiminin işe yaramadığını düşünüyorum.tel taraflı link (pr 4) al yeterli olacaktır.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-01-03, 14:49:13 Mesaj konusu:
google milyon dolarlar harcayıp yeni sistem aldı..isailli bir üniversite öğrencisinin bitirme tezi için msn yahoo ve google birbiriyle yarıştı ve google aldı..1 yıldır bunu devreye sokamadılar ancak yavaş yavaş geçiş oluyor.Bunun sebebi birden değişim olduğunda haber
msn yazdığında msn.com.tr ilk sırada gelmiyebilirdi...bunu rayına sokana kadar google özelliğini yitirir ve elinde bulundurduğu arama piyasasında yahoo ve msnin gerisinde kalırdı...
İşte bu yüzden adım adım değişim devam ediyor.Bu değişim sonunda pr diye bir şey kalmıyacak. O yzden gün geçtikçe pr değeri düşüyor. Pr 5 ama ziyaretçi az sözünü daha çok duyacağız gibime geliyor
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız