ne zamandır buranın üyesiyim. sizdende önce 2006da üyeydim buraya verdiğim aradan dolayı eski hesabıma ulaşamadım neyse. hiç kimseye buradaki mesajlarımın içeriği konusunda hesap vericek değilim. ayrıca o konuya geri dönüyorum cevabınızı alırsınız ekolcu. Ve ayrıca gündemde ki mesajları cevaplarım, boş bir mesaj gösterebilirseniz ne mutlu size..
En son Rexiach tarafından 2009-03-03, 19:24:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Oradaki yazının başlığı ve içeriği bence gayet açık
Birkaç gündür netopsiyon üyelerinin özeleştirileri başlıkları sıkça gündeme geldi..Yönetim ve üyeler tartıştı..Bu ortamdan sonra bu arkadaş da kendince birşeyler yeni başlıkta yazmış...
Bunları sizin değerlendirmeniz ise milliyetçi ve islami bir yaklaşım olarak değerlendirmeniz gayet alakasız bir cevap bence...Çünkü yapılan eleştiri netopsiyona ve üyelerine dönük bir yakınma..
Ayrıca 50 mesaj sınırını yeni aşmış olmanız ve mersoyun mesajı benim o yorumda bulunmama sebep oldu
yani sana karşı bir tutum değildir.
eskiden beri takip ediyo olabilirsin yani...
o konuyla ilgili cevabınızı o konuda verseydiniz daha güzel olucaktı. gerekli açıklamaları oradaki arkadaşlarada yapıyorum. her mesaj konuya göre yapılırsa hepimiz kurallar çerçevesinde burada paylaşımlarımızı yapabiliriz.
ne zamandır buranın üyesiyim. sizdende önce 2006da üyeydim buraya verdiğim aradan dolayı eski hesabıma ulaşamadım neyse. hiç kimseye buradaki mesajlarımın içeriği konusunda hesap vericek değilim. ayrıca o konuya geri dönüyorum cevabınızı alırsınız ekolcu. Ve ayrıca gündemde ki mesajları cevaplarım, boş bir mesaj gösterebilirseniz ne mutlu size..
amacım site tanıtımınızı dağıtmak ya da proveke etmek değil
peş peşe yazdığınız cevapların 50 mesaj sınırını aşmak için olduğu bariz belli
bunu kabul etmenizi de beklemiyorum zaten
kime hesap verirsin bilemem ama
ben olsaydım kesinlikle uyarır ve konunuzu çöpe taşırdım
ayrıca ne zaman üye olduğunuz beni hiç ilgilendirmiyor
mesajlarımda site kurallarına aykırı bir durum gösterirseniz hak veririm size.
buraya konu açmak içinde 50+ sınırı koyulmuş, 1 günde atamazsın denmemiş. İçeriklerinede bakmanızı tavsiye ediyorum. ben kuralsız bir iş yapmadım. ve moderatörlerden rica ediyorum site tanıtımı konumda bu gereksiz mesajları silebilirmisiniz ?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız