Tarih: 2009-03-07, 00:02:45 Mesaj konusu: Bilgisayarım Hiçbir Siteyi Tam Açmıyor
arkadaşlar bugün benim bilgisayar kafayı yedi :)
hangi siteye girersem giriyim siteyi tam açmıyor yani sitede ki resimleri ajax ları felan göstermiyor.Sitedeki yazıların boyutunu büyük gösteriyor.sayfayı sürekli yenilersem site kendine geliyor yavaş yavaş bu sorun sizce neyden kaynaklanmış olabilir.Örnek olarak aşağıdaki resime bakabilirsiniz
Mozilladada aynı sorunu yapıyor Internet Explorerdede aynı sorunu yapıyor bu arada
bende bağlantıdandır diye düşünüyorum. modemi resetlesede değişmez bir süre sonra aynı durum söz konusu olur. bilgisayarında virüs olabilir. en sağlamı güzel bir virüs taraması yap
bende bağlantıdandır diye düşünüyorum. modemi resetlesede değişmez bir süre sonra aynı durum söz konusu olur. bilgisayarında virüs olabilir. en sağlamı güzel bir virüs taraması yap
Eğer sorun virüsse... En güzeli avast tavsiye ederim.
6 aydır bursa/ovaakçada oturuyorum buranın interneti zaten berbattı bugün lodos vardı sanırım ondan dolayı bu sorun
artık yarını bekleyecem yarında aynı sorun olursa pc ye format atarım
aklıma gelmişti netten olabileceği ama şüpelerim vardı kafamda sizlerde şimdi netten olabilir deyince rahatladım saolun bilgileriniz için.
birde bu ovaakçanın neti berbat dedim acaba müşteri hizmetlerini sürekli arasam bir ilgilenen çıkarmı sonunda çünkü netten birşey indirirken başka bir işlem yapmak imkansız.Samsun/Kavak ilçesine köy derdim bursaya geldim diye sevindim burası ordan berbat çıktı
asim wireless ile normali arasındaki fark ne olurki sonucda aynı hat üzerinden bağlanacak nete fark olacağını sanmıyorum birde komşumuzunki o şekilde onunki benimkinden berbat
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2009-03-07, 01:35:40 Mesaj konusu:
aynı sorunu dün yaşadım cooki sildim reset attım düzelmedi bi pc den girerken diğerinden giremedim en sonunda modemi resetledim düzeldi modemin pc yi banlaması gibi bişey oluyor sanırım wi-fi modemlerden oluyor busorun modem değişince ilk kez karşılaştım bu tip bi sorunla
modemle bi alakası yok aynısı bendede oldu sorun bu nerdeeenn nereye nuke [netopsiyona eleştiri ] başlığının sonuna okuduysanız voltran arkadaşın eklediğinden kaynaklanıyor cafedeki bütün pcler uçtu gost atmak zorunda kaldık
Bilgisayarina reset(format) atmana gerek yok. Tüm cocieleri ve dosyalari temizle. Sonra eger PC`en orjinal windows kulaniyorsan size önerim sudur;
1-Bilgisayarindan lokal diski (C) sag tikla en alta özelliklerine gir.
2-Acilan pencerede Genelin hemen yanindaki ikinci verktöy(turkce ismi bilmiyorum=iletiler olmali) bas,
3-Acilan pencerede ilki volum kontrola bas,
4-Acilan pencerede isaretlemesi gereken iki yer var onlari isaretle ve START`a bas,
5-Gelen mesaja taman`a bas PC`ni yeniden baslat bu bilgisayarin icindeki KIRIK dosyalari tarayarak onarir. 1 ile 1,5 saatlik zaman alabilir
NOT: Sayet windowsun orjinal degil ise SAKIN!!! karisma icinden cikamazsiniz kolay gelsin.
Arkadaşlar önerılerinız için çok teşekkür ederim yanlız söylediklerinızin hıçbıri fayda etmedi.kaspersky kurdum 5 tehdıt buldu pc de ama silemedi.suan pcden internete girış hıc olmuyor bu mesajıda telefondan bağlanıp yazıyorum.Galiba tek çare format
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız