Tarih: 2009-03-07, 05:14:33 Mesaj konusu: Netopsiyon` un sağ blocklarını özledik..
Vallahi ben netopsiyonun sağ blocklarını çok özledim. bir kaç block oluşturup sağ tarafa koyulsa yada bir kaç modül daha güzel olmaz mı? bizde netopsiyona hangi modüllerin koyulacağına karar versek? sade görüntüsü ile güzel ama bir php-nuke sitesi gibi görünse daha hoş olur. yani eski netopsiyon gibi.
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-03-08, 15:08:22 Mesaj konusu:
Biz yeni bir değişim içerisine girmek için çalışıyoruz siz ise eski görünmüm daha gzüel diyorsunuz nuke artık sıkmaya başladı değişimn zamanı geldide geçiyor bile .
Sade ve hos gorunumu var arkadasa katiliyorum ama bu seferde basit bir forum sitesi gibi olmus en azindan ana sayfada degisik bilgiler verilebilirdi. Eskiler bilir netopsiyon ana sayfasinda "Guncel Kalin" blogu vardi ve en son php , phptriad , mysql , nuke surumleri vardi. Buna benzer guzel bir seyler cikartilabilir bence. Netopsiyon bu hali ile sanki sadece bir forum sitesiymis gibi gorunuyor.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-03-10, 23:54:56 Mesaj konusu:
okey tavla netopsiyona uymaz gibi....başka düşüncesi olan? bizim bir düşüncemiz varda siz yinede düşüncelerinizi bizimle paylaşın belki daha güzel bir uygulama mydana çıkar
Sohbet aslında iyi olur ancak database ve trafik yönünden sıkıntı olacagını düşünüyorum. Bunun yerine sağlam bir irc serverında #Netopsiyon adında bir kanal açılmasından yanayım. Mesela Undernet, Dalnet, Zurnanet..
Tarih: 2009-03-11, 01:25:23 Mesaj konusu:
Netopsiyon sosyal bir platformdur zaten üyeler burada nelerini paylaşmıyorki askere gidenler,gelenler evlenecek olanlar bayram,kandil mesajları vs...vs... flaş çet uygulaması çok basit olur yahut herhangi bir sörvırda kanal açmak gibi burada bile tartışmalar oluyor hakarete varacak kadar irc,te neler olur Allah bilir...Sürekli yeni bir yapılanmadan söz ediliyor eger yapılanma olacaksa yönetimi ve üyeleriyle birlikte bir yenilenme olur yoksa sadece iş yönetime kalırsa mümkün degil gibi görünüyor...
yapılandırma başladı sanırım öncelikle yeni yöneticiler alınmış bu güzel başlangıç için. yakında download bölümüde düzene girecek. birde sağ blockları getirtebilirsek daha hoş bir nuke sitesi olacagına inanıyorum
sohbet olmaz ben sohbete girsem mesala sohbet edilmezki sorulardan sohbet etmeye fırsat olmaz haa şöle olabilir belli bir posttan sora sohbet odasına girebilme olursa bi nevi
Tarih: 2009-03-11, 20:16:55 Mesaj konusu:
arkadaşlar netopsiyondan bahsediyorsunuz...koca netopsiyon flash chat mi kuracak
şu andaki fikirler hep sıradan..daha orjinal fikirlerinizi bekliyoruz. ali osmanın fikrini ben hiç bir sitede görmedim...ki o fikirden daha kalitelisi çıkmaz gibime geliyor...oda süpriz olsun....
Tarih: 2009-03-11, 21:59:43 Mesaj konusu:
Şimdiye kadar netopsiyonda görev almış yada ciddi katkıda bulunan arkadaşlar için kimler geldi kimler geçti gibi nostaljik bir modül yada block oluşturulabilir...En azından unutulmadıklarını göstermek amaçlı. Birde köşe yazıları olabilir üsdatların nükenin gelişimi,degişimi hakkında
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-03-12, 03:07:53 Mesaj konusu:
majnan :
Şimdiye kadar netopsiyonda görev almış yada ciddi katkıda bulunan arkadaşlar için kimler geldi kimler geçti gibi nostaljik bir modül yada block oluşturulabilir...En azından unutulmadıklarını göstermek amaçlı. Birde köşe yazıları olabilir üsdatların nükenin gelişimi,degişimi hakkında
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bence aradıgımız bu. ayrıca phpbb3 e geçmenin zamanı geldi bence
Tarih: 2009-03-13, 12:23:02 Mesaj konusu:
farklı bir düşünce yönetim bunu düşünülebilinir ama hala ali osmanın fikri bir numara... phpbb3 konusuna glince *YASAK KELİME** etmeyin da ...bizde insanız herşeyi bir anda nasıl değişelim?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız