Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-03-10, 20:11:54 Mesaj konusu:
Güzel bir çalışma çıkacağına hiç kuşkumuz yok zaten takıldığın yer olursa bende yardımcı olurum sana ali şimdiden kolay gelsin projeyi destekliyor ve bekliyoruz.
Güzel bir çalışma çıkacağına hiç kuşkumuz yok zaten takıldığın yer olursa bende yardımcı olurum sana ali şimdiden kolay gelsin projeyi destekliyor ve bekliyoruz.
saol emrah dediğim gibi işte istediğiniz modüller varsa onları bekliyorum ama galiba yok ben bulabilirsem eklmeye devam edicem
Tarih: 2009-03-10, 20:29:45 Mesaj konusu:
Bütün eklentileri salla onlari iyi yada kötü herkez kura biliyor bir paket yapcaksan forumlara altkategori ekle o netopsiyon forumlarindaki gibi o sekil bir paket cikar.. gerisi fasa fiso en önemli eklenti bu..
Bütün eklentileri salla onlari iyi yada kötü herkez kura biliyor bir paket yapcaksan forumlara altkategori ekle o netopsiyon forumlarindaki gibi o sekil bir paket cikar.. gerisi fasa fiso en önemli eklenti bu..
istemiyon indirmessin ben öneride bulanmanızı söyledim akıl değil okadar biliyosan kendin çıkar !!!
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-03-10, 20:51:46 Mesaj konusu:
alipaksi :
Sonsuzluk :
güzel bir resim galerisi,kaliteli bir e-kart modülü bunlarda fena olmazdı
valla elinde olan varsa yollasın kuralım baştan modül yazamam onuda yaparsam 3 ayda anca çıkarırım bu paketi
Aslında bende seyranlın resim galerisi var biraz editleme yaptık seyranlı ile güzel bişey ortaya çıktı biraz daah işimiz var odnan sonra ekstra olarak suncaz zaten isteeyn o zman kurabilir seyranlı izin verirse alinin paketinede dahil edebiliriz.
alipaksi kardeşim yaparsa mükemmel olur-bu kadar işinin arasında adam paket yapmakla uğraşıyor--kendi sitesi var uğraşları var buna rağmen vakit ayırıyor.teşekkürler kardeşim siten gibi sende sevgi dolusun :)
Merhaba kardeş paketin içerisinde istediğin eklenti pbpBB3 orjinalinde bulunmakta ve yanısıra BBtoNuke 2.3 de mevcut olacak tabiki bb2 de de gerekli olan ve sistemin yorulmadan çalışacağı şekilde istediğiniz bir çok eklenti olacak.
Aynı zamanda moülleri herkezin kurabileceğinden bahsetmişsin ewt haklısın herkez hatasız birşekilde bu modülleri ve eklentileri yapabiliyor fakat biz bu pakette modül kurup paket şeklinde sunmaya çalışmıyoruz burda yanlışbir anlama da bulunmuşsun bupaketi hazırlamamızın sebebi Sorunsuz bir TR ile çalışan ve port olarak BB3 ile uyumlu Nuke hazırlamaya çalışıyoruz çünki BB3 CHARSET=utf8 kullanıyor gayet ii bu konuda tüm dünya dillerinde problemsiz fakat nuke CHARSET=latin1 olduğu için problem herkezin sorunu böyle bir paketin çıkmasının asıl kaynağı budur. şimdiden tüm destek olmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederiz. ve hepinizinde katkısı olacağına inanıyorum ve istiyorum bu pakette sizlerin isimlerinde yer almasını istiyoruz.
ali herkezin zevki farklı olduğu için temayı özel olarak bir tema secme bence normal bir tema koy bunu kurmak isteyen temasını zaten istediği gibi yapar..
Bu arada flash chat ve şiir bahcesi modüllerini kurman güzel olur diye geldi aklıma birden
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız