Tarih: 2009-02-05, 11:43:18 Mesaj konusu: Satılık Uygun PR2 2 Adet Site
Merhaba arkadaşlar. İş gereği artık eskisi gibi vakit bulamadığımdan internete eskisi kadar vakit ayıramıyorum. Mümkünse internetle alakamı komple kesmek istiyorum. Bu nedenle henüz birkaç aylık projem olan bu iki siteyi satmak istiyorum. Kısaca siteleri tanıtayım:
Joomla ile eğlence amaçlı yapılmış PR2 site. Sitede 750'ye yakın flash oyun, 900'e yakın resim, fıkra, hikaye video vs vardır. Full Seoludur.
- Domain için düşündüğüm fiyat SATILDI. İsteyene şuan yayında olan site tüm içeriği ile beraber yedeklenip verilir. Host satılmamaktadır. Host için 25GB trafik ve 500mb alan şuan yeterlidir.
Son iki ayda Bu iki siteden özellikle Eglenx'den elde ettiğim gelir 18$'dır. Uzun zaman harcanarak ve büyük emek verilerek yapılan bu 2 site malesef satılıyor. İletişim için lütfen sitenin özel mesajını veya mail adresine mail atın.
En son Eray_ tarafından 2009-03-16, 16:11:48 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız