Checking for required file permissions ... FAILED
The directory ./logs is not writeable
bu sorunu naisl cözerim comoont ayarlarını 777 yaptim eksizsiz acaba niye bu hatayi werdi www.ispir.org
tamamdır kurdum her sey tamam yanlız üyelerim yeniden kayıt olmak zorundamı birde giriş yaptıktan sonra odlara tıklayınca sayfa görüntülenemiyor yazıyo en üsttede HTTP 406 kabul edilebilir değil yazıyor chmod ayarı mı yapmak lazım anlamadım ki
minber arkadaşımıza emeklerinden dolayı teşekkürler
önemli olduğunu düşündüğüm bi uyarı yapmak istiyorum;
bunu kullanmanızı tavsiye etmiyorum, görsellik işlevsellik bakımından bişey diyemem hoş olabilir yada olmayabilir ancak script çok sağlıksız ve dandik, başınız fena halde ağrır, uyarmadı demeyin
tamamdır kurdum her sey tamam yanlız üyelerim yeniden kayıt olmak zorundamı birde giriş yaptıktan sonra odlara tıklayınca sayfa görüntülenemiyor yazıyo en üsttede HTTP 406 kabul edilebilir değil yazıyor chmod ayarı mı yapmak lazım anlamadım ki
HTTP 406 KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL SORUNU ÇÖZÜMÜ...
cmod ayarlarından kaynaklı değil serverinin güvenlik ayarlarından kaynaklı bu sorun hostingini aldığın firmayla bağlantıya geç gerekli güvenlik ayarlarını yapıyorlar bu sorunda ortadan kalkıyor. Fakat Hala Tr karakter sorununa çözüm bulamadım delirtiyor adamı. Tr karakter olayına bir çözüm bulan arkadaş varsa yazarsa seviniriz. Joomla ilede düzgün çalışmıyor veritabanını görüyor ama kullanıcı tanımıyor. hata veriyor.
Arkadaşlar yokardaki link çalışmıyor ben başka biyerden buldum ama türkçe dil dosyası yok benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim..
Arkadaşlar yokardaki link çalışmıyor ben başka biyerden buldum ama türkçe dil dosyası yok benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim..
slm arkadaslar ben sohbeti kurdum ama sohbete giremiyorum
ilk sayfada bu cıkıyor
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/dertortagi/domains/dertortagimfm.com/public_html/modules/Forums/chat_sohbet/lib/db/mysql.php on line 52
[color=#00BFFF][b]girisyaparken[/b]
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/dertortagi/domains/dertortagimfm.com/public_html/modules/Forums/chat_sohbet/lib/db/mysql.php on line 52
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dertortagi/domains/dertortagimfm.com/public_html/modules/Forums/chat_sohbet/lib/db/mysql.php:52) in /home/dertortagi/domains/dertortagimfm.com/public_html/modules/Forums/chat_sohbet/lib/auth.php on line 119
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dertortagi/domains/dertortagimfm.com/public_html/modules/Forums/chat_sohbet/lib/db/mysql.php:52) in /home/dertortagi/domains/dertortagimfm.com/public_html/modules/Forums/chat_sohbet/lib/auth.php on line 120
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dertortagi/domains/dertortagimfm.com/public_html/modules/Forums/chat_sohbet/lib/db/mysql.php:52) in /home/dertortagi/domains/dertortagimfm.com/public_html/modules/Forums/chat_sohbet/index.php on line 399[/color]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız