elemin çok güzel konuştun işte benim demek istediğim ben sadece dedimki benim yaptığım resime yazı yazmışsın yazı stilini biraz daha güzel bişe seçseydin daha güzel olurdu dedim yani bunda bi artniyet yok :S anladın umarım :S
elemin çok güzel konuştun işte benim demek istediğim ben sadece dedimki benim yaptığım resime yazı yazmışsın yazı stilini biraz daha güzel bişe seçseydin daha güzel olurdu dedim yani bunda bi artniyet yok :S anladın umarım :S
tamam arkadaşım sen bunu söylemek istediysen neden buşekilde polinik çıkıyoki sadece ters cevaplar vermişsin ozaman neyse arkadaşlar abiniz gerçekten güzel şeyler yapıyor ve cevaplar veriyor bence bizlere katkıda bulunuyor değilmi LaZZoRRo bizde kendisini destekliyoruz
sorunumuz yoqq kimseyle biz bir bütünüz netopsiyon ailesi olarak en azından ben böyle görüyorum sizce olmamızı engellemeye çalışanlarımı güldürmek istiyoruz bizi bize düşürmesinler arkadaşlar .
www.ahmet-oglan.com isminde. Köy bilgileri; Çorum Merkez iline bağlı bir köy Ahmetoğlan Köyü.. Sen kafana göre güzel birşey yaparmısın? teşekkürler biraz rehin aldım seni ama :) müsait olursan tabiki.. Kolay gelsin..
arkadaşım buyur ben bi çalışma yaptım umarım begenirsin
Al Buda PSD belki Üzerinde Degişiklik Yaparsın Diye Atım Dedim Photoshop İLe Açar ha :)
Tarih: 2009-03-22, 00:11:58 Mesaj konusu:
Sokagi :
Abiniz :
Konuyu düzenleyerek 60sn.com için yaptığım logo'yu ekledim. :)
Abiniz...
kardeş bana hayalrap.net deki gibi bi Logo Yapabilirmisin ? siteye özgü olacak ama ! 34rapper yazcak bannerde !
Konumda Boyutlarla ilgili bilgi verilmesini belirtmiştim ancak. Orayı kaçırmışsın sanırım. Eğer boyutlarla ilgili bilgi verebilirsen senin içinde birşeyler yapabilirim. Bu ara site adresini falanda ver istersen Sonuçda uyum içerisinde olacaklar değilmi. Sırıtmasını ben şahsen istemem.
www.ahmet-oglan.com isminde. Köy bilgileri; Çorum Merkez iline bağlı bir köy Ahmetoğlan Köyü.. Sen kafana göre güzel birşey yaparmısın? teşekkürler biraz rehin aldım seni ama :) müsait olursan tabiki.. Kolay gelsin..
Anlamam mı? :) Ama çapım hakkında bence biraz daha geniş düşün. Belkide çapım yetiyordur ve bu çapımı kullanırım? Ha ne dersin. :)
Ayrıca şu beyinsiz lafını bence silmelisin. Onur kırıcı bir durum. Ben insanları test eder ve bunu her zaman her yerde paylaşırım. ha Gizli saklısı yok olsaydı. Gizlerdim. :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız