Kayıt: May 30, 2007 Mesajlar: 388 Konum: C:\Windows\System32
Tarih: 2009-03-28, 19:56:38 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin.
Unutmamalıyız ki;
Sizi geceleyin öldüren (uyutan) ve gündüzün 'güç yetirip etkilemekte (yapıp kazanmakta) olduklarınızı' bilen, sonra adı konulmuş ecel doluncaya kadar onda sizi dirilten (uyandıran) O'dur. Sonra 'en son dönüşünüz' O'nadır. Sonra yapmakta olduklarınızı size O haber verecektir. (EN'AM SURESİ / 60)
Her ümmet için bir ecel vardır. Onların ecelleri gelince, ne bir saat ertelenebilirler ne de öne alınabilirler (tam zamanında çökerler.) (A'RAF SURESİ / 34)
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-03-28, 20:34:28 Mesaj konusu:
arkadaşlar siyasi tartışmaları bir yana bırakalım... bugün kaybettiğimiz kişi tam 7,5 yıl hapis yatmış bunun 5 yılı hücrede geçirmiştir. hemde nerede biliyormusunuz? MAMAK ta... google amcadamamak kelimesi yazsanız karşınıza işkence metotları çıkar.... ve ne acıdır ki 7,5 yıl sonra biten mahkeme muhsin yazıcıoğlunun herhangi bir suç işlemediğini blirtmiştir. yani boşu boşuna o kadar işkence. boşu boşuna hücrede geçen 5 yıl ve boşu boşuna geçen 7,5 yıl....
bu adam hapisten çıkınca devleti kötülemedi. tam tersi ben hala devletin bekası için çalışıyorum demişti....
arası açık olan alparslan türkeş öldüğünde cenazesine ghitmeyen veya ölünün arkasından konuşanlar için bir sözü vardır
TÖRESİ OLMAYAN TÜRKÜ NEYLYEYİM
türk töresine göre ölünün arkasından konuşulmaz. yapılacak tek şey dua etmek ve birlik beraberliktir. cenazesine katılmayan bir siyasi parti lideri olursa şimdiden yazıklar olsun o lidere.....
böyle birbaşlığı görüp yazmadan duramazdım . ben açmak istemiştim fakat yanlış olmasın siyasete çelilmesin diye açamamıştım.
Allah Razı olsun arkadaşlar. Başımız Sağolsun. Allah önce tüm ailesine sonra bizlere sabır versin.
TÜRKİYE ALPERENİNİ KAYBETTİ...
ÜŞÜYORUZ KOCA REİS.....
ŞİMDİ DUA ZAMANI.
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum..
keske bu güzel insanin daha önceden farkina varilsaydi neredeydi bu insani destekleyenler... kesin olan su ki aramizdan adam gibi adam ayrildi hakkin rahmetine kavustu.. zaten ne yazikki ülkemizde temiz insanlar ya yükselemiyor yada yükselince aninda düsürülüyor yok sayiliyor..
buradan site icerisinde her görüsten insanin sayin yazicioglunun ardindan kötü konusmayip bir dua etmesini temenni ederim.
ülkesini seven insandan kötülük gelmez ülkesini menfaat icin sevenden kötülük gelir bu insan ülkesinden zarar görmüs ama sevgisini hic bir zaman yetirmemis bir insandi..
keske onun gibi yüzlerce yürekli insanimiz yükseklerde olsa.
allahtan rahmet diliyorum sevenlerine ve yakinlarina bassagligi diliorum
arkadaşlar siyasi tartışmaları bir yana bırakalım... bugün kaybettiğimiz kişi tam 7,5 yıl hapis yatmış bunun 5 yılı hücrede geçirmiştir. hemde nerede biliyormusunuz? MAMAK ta... google amcadamamak kelimesi yazsanız karşınıza işkence metotları çıkar.... ve ne acıdır ki 7,5 yıl sonra biten mahkeme muhsin yazıcıoğlunun herhangi bir suç işlemediğini blirtmiştir. yani boşu boşuna o kadar işkence. boşu boşuna hücrede geçen 5 yıl ve boşu boşuna geçen 7,5 yıl....
bu adam hapisten çıkınca devleti kötülemedi. tam tersi ben hala devletin bekası için çalışıyorum demişti....
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız