S.A
Menzil.net te ve erzurumlu.net te bulunan hatim modülü şeklinde bir modül yaptırmak istiyorum. bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar ve coderlaer benimle irtibata geçebilirler...
malumunuz BBP genel başkanı Sn. Muhsin Yazıcıoğlu Hakka Yürümüştür. Bu nedenle bir hatim okuma seferberliği başlatılmıştır ve bu husustada elle tuttuğumuz hatimlere cevap veremez olduk sadece türkiyeden değil diğer ülkelerdende gelen hatim okuma kampanyasına istekleri karşılayamaz olduk bu nedenle böyle bir modül yaptırmak istedik biraz daha kolay organize olacağını düşündük. bu konuda bize yardımcı olabilecekler ile irtibata geçmek istiyorum...
Erzurum Alperen Ocakları İl Bşk. Adına
Basın Yayın ve İnternet Masası
kardes facebook da bızım arkadas hatımlerı tamamlamak uzere dualar yapılacak ama halen devam edıyor ıstersenız tanıstırayım o genel sekreterle falan baglantıya gectı.
Hatim Modülünü Çok Kıymetli www.menzil.net yöneticileri kullanmamız için ricamızı kırmamış bize göndermişlerdir. Allah bu modülü hazırlayanlardan ve bu günümüzde bizi yalnız bırakmayan menzil.net yönetiminden razı olsun...
ekolcu hayır paylaşılmayacak sadece malum bu dönemde kullanımımız için verildi o kadar. bu modül sadece kendi kullanımları için hazırlanmış bir modül ama sağolsunlar bir süreliğine kullanmamıza izin verildi...
ekolcu hayır paylaşılmayacak sadece malum bu dönemde kullanımımız için verildi o kadar. bu modül sadece kendi kullanımları için hazırlanmış bir modül ama sağolsunlar bir süreliğine kullanmamıza izin verildi...
Allah razı olsun kardeşim yazdığın için..
inşallah en kısa zamanda başlıyoruz yapımına bizde...
modülü görsel açıdan flash lı yapmayı düşünüyoruz..
bakalım hayırlısı...
sonuçta bir emek var ve Manzil.net bunu yapmış ve paylaşıp paylaşmamak malumunuz kendilerine kalmış bişey burada herhalde farklı yorumlarda yazılacak dolayısı ile şöyle söylemek istiyorum. biz bu modülü isterken bize bu şartla verildi. Allah razı olsun bize bu zamanımızda bu şekilde bir destekte bulundular. Ama belki bunu konuşursunuz ve dağıtımı sağlanır belki geliştirilmesi sağlanır. Zaten aklımızda farklı şeylerde var nasip olursa inşallah modülde düzenlemeler yapıp onlara sunmayı düşünüyoruz...
ekolcu umarım başlarsın ve bitirirsin benim şu anda aklıma gelen bir proje modülü vardı ilerleyişinide grafik olarak gösteren bu modül kullanılarak veya baz alınarak farklı birşey yapılabilir...
Bu modül daha öncedende bize lazım olmuştu ama bu kadar istekli olmamıştık. Belki çok önceden yapılıp paylaşılması gereken bir modül ve çalışma olmalıydı ama nasip inşallah ekolcu bunu başarır ve bizlerle paylaşır... Allah sizlerden Razı olsun...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız