Tarih: 2009-04-05, 23:42:51 Mesaj konusu: Satılık full kontrol site
www.webzindan.net adresli bana ait olan sitemi satıyorum.Domain hosting süresinin dolmasına şu an 2 ay var.Alan kişi isterse süre dolduktan sonra bu adı kullanmaya devam edebilir.Ben grafikerim isterse kendine özel logo ve banner tasarımı da yapabilirim.Sitenin her modülü editlenmiş uğraşılmış güzel bir sitedir.Üye sayısı 110 civarında paylaşımlarla birlikte full satılıktır.Siteden admin maili ile bana ulaşabilirsiniz.
Siteme laf ettirmem valla ilk defa senden duydum bunu heryerden girdim siteme virüs programlarının her türü bende mevcuttur.Öyle bir uyarı görmedim.O sitenin forumu ve mevcut modülleri özenle editlenmiş ve yararlı eklentiler eklenmiştir zararlı hiçbir kod yoktur.
En son prens001 tarafından 2009-04-06, 02:53:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2009-04-06, 10:00:24 Mesaj konusu: Re: Sorun yok
ASIYUREK :
Suanda uyari vermiyor siten güzel umarim istedigin gibi bir kazanc saglarsin.
Tşk.
Sitede özellikle forumla uğraşıldı seo, tab, mesaj kilidi, image küçültme, konu başlığını title yazdırma gibi google için gerekli eklentiler ve gerekli birkaç şey daha.Flash oyunlar modülü kategorili olarak bu siteye özel hazırlandı.
Alacak kişiye modül ve grafik anlamında hertürlü desteği verebilirim.
Alan olacagını sanmam arkadasım... herkez kendine domain alıp oradan kendi çabası ile kurulum yapıyor yani.. hazmetmesi için herşeyini kendisi hazılaması lazım...
Şahsen ben gecenlerde 2 adet domain sattım ama bu sıralar kimse almıyor...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız