kusura bakmayın çok beklediniz arkadaşlar ama cidden sizlere verdiğim bu rahatsızlıktan dolayi özür dilerim.Kiraya vereceğim salonlar vede oyunlar.Okey,Tavla,Batak,Pişti,101 Okey subdomainlerinizi örneğin.
oyun.xxxxx.com olarak vereceğim ip adresine yonlendirme yapmaniz gerekmektedir. salon kiraları aylık 30 ytl dir.isterseniz hostunuzuda ben sağlayabilirim vede mail hosting örnek http://mail.sanalkahve.com gibi üyelerinize mail dağıtımı yapabilirsiniz.
sitenize benim vereceğim hostinginize alırsaniz.30 ytl karşılığında
*en az seçeceğiniz bir oyunu sitenize koyabileceksiniz(oda limit 100 kişi)
*uyelerinize mail hizmeti sunabileceksiniz.(sınırsız)
*kendi güvenlik paketlerimden yararlanabileceksiniz.(kendime özgü güvenlik paketleri postget v.b xss açıklarını önleme RFI bu tür güvenlikler yazdım sistem tafafından otomatik sağlanmaktadır.)
* alan sorunu yaşamazsınız.
*oyun sayfalarında admin ekleme oyuncu banlama oyun kapatip açma vb bir çok gelişmiş özellik bulunmaktadır.
ayrıca radyo hostlarımda var.Bunun özellikleri Radyo açayıp kapatma vede radyo şifresini değiştirme server yoneticine haber vermeden bu işleride yapabilirsiniz.
PHP programlama alınında ciddi anlamda uğraşan öğrenmek isteyen arkadaşlara yeterli çoğunluk olursa msn üzerinden dersler düzenleyebilirim.
ayrıca free bir sekilde modulleri sunacağım tek sıkıntım küfürlerin çok fazla olması bunu engelleyene kadar koyacağımı zannetmiyorum.
Konu ile bana destek@sanalkahve.com mailine ad soyad telefon numaranızı yazarsanız.size geri dönüş yapılacaktır.
Tarih: 2009-07-13, 21:03:20 Mesaj konusu:
Gelalem kardeşim yanılmıyorsam sadece 1 oyundan ve yüz kişi girebileceğini yazmışsın acaba yanılıyormuyum , peki şöyle bişey olamaz mı okey, batak, ve 5- 10 oda yada fazlası ??
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3 ... 12, 13, 14
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız