Tarih: 2009-04-13, 08:41:03 Mesaj konusu: Seo Sayfa Sorununa Çözüm
Evet Arkadaşlar başıkdan anlıyorsunuz diyceksinizki bir sürü konu var ama anlatmak istediğim o değil o işlemleri yaptıgınız halde hala ikinci sayfaya geçemiyorsanız o zaman bu konuya gelceksiniz..
Şimdi seoyu kurdunuz sorunsuzca ama ikinci sayfaya geçemiyorsunuz denilen işlemleride yapıyorsunuz..Ama hala çözüm olmadı o zaman şuraya bakıcaksınız..
bu kısımda kırmızı kısım yoksa ne yaparsanız yapın ikinici sayfaya geçirtemezsiniz..Sonunda Bu Sorunada Çözüm Buldum ALi abi ile (mavice.net) admini ile uğraşmıiştık ama olmadı biliyorsunuz seo konusunda baya iyi ama olmadı biz sunucudan diyorduk ama tamamen forumla alakalı o zaman anlattıgım sorunu yaşayanlar ekteki dosyayı sources içine atsınlar seonun keyfini çıkarsınlar..
Şimdi buna çözümü nasıl buldun diyceksiniz.. Bu ğün durup dururken bana çöp battsı sanki www.mevzuforum.net de forumu forum klasörüne aldım baktım seoda ikinici sayfa sorunu çıktı dedim siliyim yeniden yükliyim sildim bu seferde forum gitti load.php de hata veriyordu sonra index.php yi yenileyince düzeldi baya uğraştım ama tema klasörünü sources klasörünü yenden attım eski yedekleri attım düzelmesi lazımdı düzelmedi sonunda açtım forumu seonun imzası yoktu onuda halledince forumu eski haline getirdim bunlar aklınızda olsun
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız