Tarih: 2009-04-13, 22:13:33 Mesaj konusu: Dosyalara yorum hk.
İyi akşamlar.. Netopsiyon dosyaları bölümünün güncellenmesi gönderdiğimiz dosyaların onaylanması Dosyalar bölümü için önemli bir adım. Site güncelliği içinde gayet iyi bir uygulama.. Benim önerim Netopsiyon Downloads bölümündeki dosyaların alt kısımlarına Yorum bölümü oluşturulmalı. Önemine gelince modülü blocku veya herhangi bir eklentiyi kuracak olan arkadaşın kurduktan sonraki izlenimlerini dosyanın altında belirtmesidir. Buda kuracak olan kişi için ön bilgi niteliği taşır. Gayet güzel bir uygulama olur kanaatindeyim. Saygılar..
tabi güzel bir düşünce birde şu boyutundan baktım olaya
birisi bir modül indirdi kuramadı sonra dosyalar bölümünde yoruma yazdı arkadaşlar ben bunu kuramadım şu şu sorunlar hatalar verdi diye.Şimdi millet o sorunla ilgili arkadaşa orda yardımcı olcak e bu durumda foruma gerek kalmayacak
Ama şu olabilir yorum bölümüne sadece görüşlerinizi yazın sorunlarınızı forum bölümüne yazın artık ne kadar bu başarılı olursa ancak böyle olur
Tabiki admin onaylı yorum yapılacak. bu tür yorumu yapan arkadaşlara özel mesaj ya da mail ile ulaşılıp "bu tür hatalarınızı Forum bölümümüzden yapabilirsiniz" diye uyarı gönderilebilir. Ayrıca Netopsiyona bir üye daha kazandırmış oluruz. Google ya da farklı arama motorlarından modül ismini arayınca dosyalar bölümü çıkıyor genellikle. Foruma uğramıyor bile arkadaşlar. Bu yüzden hem foruma girmeye teşvik olur diye düşünüyorum. Tabiki kapsamlı şey bunlar uğraşmak gerekir. Sen download sorumlusu olarak biraz daha yorulacaksın :) amacımız seni zorlamak
Netopsiyonda bir şey yapmak gerekiyorsa illa Sorumlu olmamız gerekmemeli. İnsanlar siteme günde ortalama 3000 kez giriyorsa, günlük çoğul hitim 30.000 se, bu Netopsiyon ve Nuke sayesindedir. Böyle bir oluşuma destek vermek en büyük yapmamız gereken iştir. Sabahlara kadar burada yorumları takip ediyorum yapabildiklerime cevap veriyorum yapamadıklarımın cevaplarını merakla bekliyorum. Evet arkadaşlar Netopsiyon gerçekten büyük bir site. Sizde destek olun mutlaka, iyi veya kötü yorumunuzu, eleştirinizi yapın. Öneri sunun, gerçekten yapılan işten zevk alırsak emeğe saygı duyuyorsak netopsiyon devam eder. Ben isterim ki Netopsiyonun yönetici ekipleri ve üyeleri tekrar bir partide bir araya gelsin. Ama organizasyon yapılıyor katılım az.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız