Tarih: 2009-04-17, 13:02:58 Mesaj konusu: PHPNUKE için BOT
Merhaba arkadaşlar..
İlk önce "nedir bu bot?" diye başlayalım.
Bot, bilgisayarların bazı işlemleri otomatik yapmasıdır. IRC serverinize bot eklersiniz, gelen userleri karşılama ve hatta sohbet bile ettirebilirsiniz.
Bizim botumuz ise istediğiniz web sitelerine girip istediğiniz verileri alarak PHPNUKE veritabanımıza ekliyor...
2 saatte 50 bin şiir ekleyebilir veya 50 bin fıkra ekleyebilirsiniz.
Bunlar sadece şiir fıkra ile kalmıyor aklınıza gelebilecek her türlü verileri istediğiniz modülünüze aktarabilirsiniz..
Fiyatı : 150 TL'dir
İlgilenenler benimle irtibata geçebilirler..
En son KarYureKLi tarafından 2009-04-17, 18:50:44 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
küçüçük bi eklentiye 150 tl istiyor bu kardeşimiz, biz sıfırdan nuke site kurup içine yüzlerce içerik ve onlarca modül kurup veriyoruz bu fiyatlara, biz demi bi gariplik var anlayamadım bu durumu.
Küçük eklentiyi siz yapıp daha ucuza verebilrisiniz.
Burada siz ve sizler gibi ile tartışmak için bu konuyu açmadım ve bu alan Ücretli işler için yapılmış bir alan Lütfen açtığım başlıkta beni veya buraya sunduğum eklentiyi baltalamayın. Yapabiliyorsanız buyrun sizde kendi eklentinizi başka bir başlıkta sunun ve daha ucuza verin..
Ayrıca bu fiyata kurup teslim ettiğimiz dediğiniz modüllerin hepsi zaten ücretsiz gelen nuke üzerinde var siz ne yapıyorsunuzda 150 ytl alıyorsunuz burası ayrı bir tartışma konusu... Sizin 150 YTL'ye kurduğunuz modülleri sistemi biz sevabına yükleyip teslim ediyoruz ve hatta sonradan çıkan sorunlarına bu forumda veya başka bir platformda ücretsiz olarak yardımcı oluyoruz...
Tarih: 2009-04-17, 17:29:54 Mesaj konusu:
1 sene falan önce bende bu işe el atmıştım.Şuan en fonksiyonlu botlar bile 100 lirayı aşamıyor.İsteyenler hazirana doğru p.m atsın ücretsiz içerik yüklerim size.
1 sene falan önce bende bu işe el atmıştım.Şuan en fonksiyonlu botlar bile 100 lirayı aşamıyor.İsteyenler hazirana doğru p.m atsın ücretsiz içerik yüklerim size.
Wp ve VB için fiyatlar o durumda doğrudur.
150 yazıysam da pazarlık payını illaki bırakmışım içinde.
küçüçük bi eklentiye 150 tl istiyor bu kardeşimiz, biz sıfırdan nuke site kurup içine yüzlerce içerik ve onlarca modül kurup veriyoruz bu fiyatlara, biz demi bi gariplik var anlayamadım bu durumu.
Piyasadan anlamadığın belli. Senin yaptıklarını herkes yapar ancak bot olayını herkes yapamaz. Fiyatı da yapan belirler. Sen de yap 50 liraya dağıt
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-04-18, 00:41:59 Mesaj konusu:
Arkadaşlar lütfen karyüreklinin konusunu dağıtmayalım belliki emek vererek bişeylr yapmış ve emeğinin karşılığını almak istiyor herkes bu konuda özgürdür açılan başlığın yeri doğrudur istemeyn yazmaz ve girmez .
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız