arkadaslar siteye bir php script kurdum ve db den aldıgım hata sunlar.. sql doısyasını hatasız okudu hiç hata vermedi db lerdede sorun yok sorunsuz onlarıda ayarladın fakat siteye girişnce hata kodu su hemen vereyim ...
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cenesiz/public_html/include/fonksiyon.zamanlama.php on line 11
No database selected
burada hatalı olarak gösterdiği zamanlama.php nin 11. satırını hemen yazayım..
while ($logged = mysql_fetch_array($fetch_logged)){
bu yaz ı var 11. satırda ve hatayoı çözemedim bi kaç gündür sitelere yazıyorum ama cevap alamadım size rica ediyorum bi YARDIM edin..
şimdiden tşkler
arkadaslar siteye bir php script kurdum ve db den aldıgım hata sunlar.. sql doısyasını hatasız okudu hiç hata vermedi db lerdede sorun yok sorunsuz onlarıda ayarladın fakat siteye girişnce hata kodu su hemen vereyim ...
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cenesiz/public_html/include/fonksiyon.zamanlama.php on line 11
No database selected
burada hatalı olarak gösterdiği zamanlama.php nin 11. satırını hemen yazayım..
bu yaz ı var 11. satırda ve hatayoı çözemedim bi kaç gündür sitelere yazıyorum ama cevap alamadım size rica ediyorum bi YARDIM edin..
şimdiden tşkler
11. satır boş döndüğünden bu hatayı veriyor.
Ya eksik mysql sorgulatmışsınız yada eksik bir kod girmişsiniz.
DEGİŞTİR ;
Kod:
while ($logged = $db->sql_fetchrow($fetch_logged)){
Larov kardeşim YARDIMın için tşk öncelikle fakat buseferde başka bir hata verdi hemen hata kodunu kopyalıyorum...
Fatal error: Call to a member function sql_fetchrow() on a non-object in /home/cenesiz/public_html/include/fonksiyon.zamanlama.php on line 11
Confun içini tamamen kopyalıyorum...
<php>sql_fetchrow($fetch_logged)){
$logged_users = sql_field("SELECT user_timeout FROM preferences
WHERE id = '".$logged['id']."'",'user_timeout');
if ($logged_users <time>
kardeş sen kodları txt olarak dosya.tc upload et burada kodları silmiş sanırım su kodlara baksana bi xD
<php>sql_fetchrow($fetch_logged)){
$logged_users = sql_field("SELECT user_timeout FROM preferences
WHERE id = '".$logged['id']."'",'user_timeout');
if ($logged_users <time>
burada
<php> yerine <php> v.s olması lazım bu kodlar çalışmaz TXT olarak ver bi bakayım :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız