Tarih: 2009-04-23, 16:50:40 Mesaj konusu: Online Programlama ve Bilgisayar Eğitim Sitesi
Merhaba. Uzun süredir aklımda olan bir projeyi bana göre güzel olan bir alan adı ile hayata geçirmiş bulunmaktayım. Bu sitede video anlatımlar ile php, mysql, grafik tasarım, open office ve visual basic eğitimleri gerçekleştirmeyi planlıyorum. Bunun dışında yazılım inceleme ve donanım incelemeler yer alacak. Güncel teknoloji ve bilişim haberlerinide bu siteye ait blog'tan dağıtmayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda ilgi görmesi halinde C-Sharp ve C++ eğitimlerinide buraya dahil etmeyi planlıyorum. Şu anda site tam olarak aktif değil. Bilgisayarımda birçok videoyu kaydettikten sonra toplu halde eklemeyi ve o zaman aktif etmeyi düşünüyorum. Blog ta bu aşamada aktif olacak. Yorumlarınızı, öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
edit: logo hakkındaki görüşlerinizide bildirirseniz sevinirim.
Tarih: 2009-04-23, 22:48:33 Mesaj konusu:
Dostum öncelikle demosuna baktım hayallerin gercekleşmesine çok sevindim , inşallah başarılarının devamını diliyorum çok hoş olmuş.. bu arada KDV VE ÖTV dahilmi..
Görevimizi yerine getirelim olumsuzlukları yazalım.
1. Video çok net değil birazdaha kaliteli olabilir eşittir mi koyuyorsun çift tırnak mı belli olmuyor. Ne tür bir işaretleme yaptığını söylemesen zor anlaşılıyor ya da ben yaşlandım göremiyorum
2. Üye olurken ülke seçiniz seçeneğinde iller var.
Logo ve üst bölüm güzel ama böylesine kapsamlı düşünülen sitenin grafiğine biraz daha uğraşılması lazım bence.
Çalışmalarında başarılar dilerim bu projen umarım büyük bir eksikliği kapatacaktır.
Tarih: 2009-04-24, 16:47:42 Mesaj konusu:
therezistans
değerli yorumunuz için teşekkür ederim. videodaki netlik sorununun 2 nedeni var. bunlardan birisi video boyutunu azaltıp, hızlı yüklenmesini sağlamak için kaliteyi azaltmış olmam. ikincisi sonradan başka bilgisayarlarda farkettiğim bir sorun. ben videoları kaydederken kullandığım ekran çözünürlüğü 1152*864 tü. ben izlerken bir sorun yoktu. ancak 1024*768 çözünürlükteki bilgisayarlarda izlediğimde gördüm ki yazılar okunmuyor. bundan sonra kaydedeceğim videolarda standart çözünürlük olan 1024*768'i kullanıcam. üye olduğunuz için çok teşekkür ederim. evet bana görede grafik konusunda geliştirilmeye ihtiyacı var sitenin. önerileriniz için tekrar teşekkür ederim. en kısa sürede eksiklerimi gidermeye çalışacağım.
Tarih: 2009-04-24, 17:25:39 Mesaj konusu:
asl
teşekkür ederim. yalnız ilginç bir sorun var. bu sistem için olan temaları yükleyip aktifleştirdiğimde sistem uçuyor. eski temaya geri dönüyorum oda düzgün çalışmıyor. templates i silip tekrar yükleyince düzeliyor. ilginç gerçekten.. biraz kurcalamam gerekecek
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız