Tarih: 2008-09-30, 23:46:16 Mesaj konusu: phpbb 2.0.17 den 2.0.23 e geçiş nasıl yapılır?
Selamün Aleyküm arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar, tüm insanlığın Mübarek Ramazan Bayramı kutlu, mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah..
Gelim benim soruma, php nuke kurulu ve ona entegre edilmiş phpbb forum kullanıyorum, forum yönetim panelimde uyarı gördüm, benden son versiyonu yüklememi istiyor. Birkaç yerde okudum kafam biraz karıştı ve tam olarakta güncelleme nasıl yapılır diye doğru dürüst anlatanı bulamadım. Şimdi ilk sorum şu olacak 2.0.23 e ait dosyaları nerden bulurum ve bunları nasıl update ederim. Diğer sorum ise direkt olarak 2.0.23 dosyalarını değiştirsem olur mu? yoksa güncellemeleri tek tek yapmam mı gerekiyor? yani 2.0.17 den 18, 19.. vs gibi.. Yardımlarınız bekliyorum
Netopsiyon daki dosyalar bölümünde var ordan indir. Masaüstüne bir klasör aç ve tüm güncelleme dosyalarını ekle içine ama sırasıyla. Sonra onları Nuke sitenin içinde uygun yerlere at. daha sonra sırasıyla güncelleme dosyalarını çağır. yapamazsan yardımcı olurum.Zaten forumda bir tek bunu yapabiliyorum kaç gündür renk eklentisini kuramıyorum :)
Arkadaşlar bende Forum yükseltmek istiyorum,
2.0.17 sürümden phpBB 2.0.23 sürümüne yükseltmek istiyorum, en kısa yoldan nasıl yaparız bu işi?
www.phpbbturkey.com sitesinden 2.0.23 sürümüne tıklayınca bir sürü linkler çıkıyor kafam çok karıştı, tane tane anlatabilecek yok mu?
2.0.17 - 2.0.18
2.0.18 - 2.0.19
2.0.19 - 2.0.20 .... gibi tek tek yükleyeceksiniz. her paketteki readme bolumlerindeki tüm değişiklikleri yapmanız gerekiyor.
Açıkçası biraz ugraşacaksınız.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız