Tarif Kategorisi Oluştur Yani Yeme Tarifleri, Tatlı Tarifleri
Usta ekle .
Tarif Ekle => Ekleyen Usta hangi Kategoriye Ekleyecekseniz..
+ Üyelik Sistemi Eklenir
Admin Panelden Tüm Kontrol
Tariflere Galeriye Yorum Yapılabilir Yorumlar Sayfalama Sistemi ile Çalışıyor yani 5 Yorum olsun dersen 5 yorum gözükür sonra youtube gibi yoruma sayfalama sistemi var onaylamalı yorumlama sistemi..
v.s İşte Arkadaşlar Hem Yorumlar Hemde Satın alacak Varsa Özel Mesaj Atabilirler bana ulaşmak için...
Script yazılımı tamamen Bana Aittir ... kesinlikle Alıntı Kod v.s İçermez.
Tamam teşekkürümüzüde ettik ama paylaşmayacaksa burada reklam yapması yanlış.Herkesin şikayet ettiği bir şey sonuçta.Site tanıtımı olayı abartılıyor.Sorulara cevap verilmiyor...
Tarih: 2009-05-10, 23:37:21 Mesaj konusu:
bence biraz basit olmuş grafikler filan daha renkli canlı olabilirdi çerçeveler filan daha güzel olabilirdi biraz daha canlandırsan daha ii olur kolay gelsin...
Tamam teşekkürümüzüde ettik ama paylaşmayacaksa burada reklam yapması yanlış.Herkesin şikayet ettiği bir şey sonuçta.Site tanıtımı olayı abartılıyor.Sorulara cevap verilmiyor...
mecburmuyuz sana cvp vermeye maaşamı bağladın bizi sürekli aynı triptesin yetinmeyi bil önce
gerçek ney ordada sen yazsaydın aynı tepkiyi alırdınburda yazmıssın burdada benden başkada zaten bişileri yapan yok artık benide bulamayacaksınız bu gidişle YARDIM etmiyenleride çok iyi anladım şimdi
arkadaşlar burada herkez birbirine YARDIM ediyor cevapsız kalan mesajlar mutlaka izlenim almıştır girip okumuşuzdur fakat cevap yazmıyor isek mutlaka nedeni vardır bunu önce sizlerin düşünmesi gerekiyor bu formda aynı konuları ve hayla açılan topiklerdeki soruları yüzlerce kez cevap verdik biraz forum araması yapıp ve bulduğunuz başlıklarda sorun çözümü yoksa dahi o başlıklarda sorunlarınızı yazsanız daha hızlı bir yanıt almanız mümkün sorunlarınız daha hızlı birşekilde kendiniz çözebilir ve php sistemini öğrenme fırsatınız olur ben 1 aydır bakıyorum forum açılan başlıklara hep ya modül isteği yada mod isteği var bu istediğiniz modül ve modların hepsi zaten mevcut başlıklar altında yada dosyalar bölümünde örneğin System_Notifier yeni açılan başlık 60sn.com & Netopsiyon.com v.1 alpha paketinin içindede mevcut ve diğer bölümlerde verilmiş drumda paketin içinden alabilir ve sql dosyasındanda sql lini alabilirsiniz ama bir çok kişi hazır olsun verilsin yapayım sabah kendi kendime sinir oldum gene bir arkadaş paketimizi kurmuş ama temasınıda bizim editlememizi istemiş biz daha ne yapalım bizleride biraz anlayın destek veriyoruz ama sizler de öğrenmek isteseniz daha iyi olur hazırcı olmayın neyse gene çenem düştü
hepinize kolay gelsin
LaRoVVV kardeş sanırım bu konuyla alakalı olduğu için buraya yazmışım yani doğru konuya cevap vermişim ama biraz fazla dokundum sanırım bizler eski üstatları aratıyormuşuz.
Mod kardeşimize katılıyorum.Biz Türkler forumu kültürünü maf etmiş durumdayız.Programlama konusunda her geçen gün geriye doğru bir adım daha atıyoruz.
PHP == PHP-Nuke değildir.Malasef hazır CMS sistemler kod sektörünü o kadar geriye götürüyor ki kimse bir satır kodla uğraşmak istiyor nede olsa birileri yazmıştır düşünsesi insan aklına gelen ilk düşünce neden ben PHP öğreneyim ki ? sorusuna en güzel cevap hazir CMS ler var :).
diğer bir nokta ise...
Emek hırsızlığı hat safhada bir PHP coder olarak warez'e düşmüş scriptler gördükçe inanin tek bir satır nede insanlara YARDIM etmek istiyorum malasef Türkiyemizde hazırcılık emeğe saygısızlık hat safhada.Hiç bir forumda bilgi mahiyetinde birşeyler yazmıyordum ilk defa geçen yazdım ama görüyorum ki hiç bir şey değişmemiş insanlar hala edit vede warez scriptlerle mevcut sizlerden ricam.
echo "PHP ye başladım deyip başlamanızdır.";
saygilar cengiz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız