Tarih: 2009-05-30, 11:01:54 Mesaj konusu: Admin.php index.php ye yönlendiriyor...
Normal olarak admin.php den yönetici bölümüne girmek istedim ama birden index.php'ye yönlendirildigimin farkina vardim.
E-posta adresime gelen yazidan anladigim kadariyla Protector benim Ip numarami yasaklamis. Simdi ne kadar admin.php'den giris yapmak istesemde beni otomatik olarak index.php'ye yönlendiriyor.
Uzun zaman öncede bu tarz sorun yasamistim EVINZENCISI arkadas bir yol önermis ve uygulamis çözmüstüm yine ayni tarz sorunla karsilastim ve ne yazikki evinzencisinin önerdigi yöntemi bir türlü aklima gelmedi! Netopsiyon site içinden mesaj yazdim ama sanirsam bu arkadas mesajlarimi almadi. Ayriyeten arsive baktim bu soruya yanit bulamadim. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar yardimci olurlar mi lütfen.
Aynı sorunlar (Sentineldede karşılaşanlar) alttaki aynı yöntemi uygularsa sorun çözülebilir
Şu adımları uygularsan yapabilirsin kardeş:
phpmyadmin'den veritabanına gir.
Oradan protectorün tablolarını bul _ban gibi bir şey vardır.
Ip 'ni bul ve o satırı sil.
Olur.
sevgili seyfinan ne yazik ki Protector phpadminde tablolarını bulmadim!... sayet Protector phpadminde tablolarını isimini bilen arkadas varsa bana burda yazarsa cok makbule geçecek... Ayriyeten duyarligin ve yardimin içinde tesekür ederim seyfinan arkdas.
Evet bu noktada genel bir sorun yasanliyor. Bu noktada gercekten sorunun cözülmesi icin öneri ve yöntem sunacak arkadaslar yokmu. Bu noktaya duyarlik gösterip cözüm yolu noktasinda yardimci olabilirseniz bu sorunu yasiyan bir cok arkadasa yardim etmis olursunuz.....
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız