Tarih: 2009-06-02, 03:47:38 Mesaj konusu: Coppermine:yorum ekledikten sonra aynı sayfada kalmak(kesin&
Bu sorunu epeydir yaşıyordum.araştırdım fakat bir sonuca da ulaşamadım.coppermine'da bir resme yorum yazınca,yorum ekleniyor ve coppermine anasayfasına yönlendiriliyorduk.bu sorunu yaşayanlar için çok basit bir çözüm önerim olacak.ben de yeni çözebildim ve hemen paylaşıyorum:
yapmanız gereken:
(işlem yapmadan önce dosyanızı yedekleyiniz.)
coppermine dizininde "db_input.php" dosyasında "&file=displayimage&pos=" ifadesini (birden çok yerde geçiyor,hepsi değiştirilecek)aratmak.buradaki amp; yazılarını silin ve dosyayı kaydedip tekrar ftp'ye atın,işlem tamam.
yorum yapıldıktan sonra farklı bir sayfaya yönlendirme yapmak isterseniz;yukardaki kodların yerine yönlendirmek istediğiniz sayfanın adresini eklemek gerek.böylece yorum eklendikten sonra coppermine ana sayfasına ya da resim sayfasına değil,istediğiniz herhangi bir sayfaya yönlendirme yapmış oluyorsunuz.
örneğin bunun yerine> &file=displayimage&pos=
bunu eklerseniz:> &file=thumbnails&m e t a=lastcom&cat=1
resimlere yorum eklendikten sonra son yorumlar sayfasına yönlenir sayfa.tabiki cat=1'i kendi galerinizin kategori düzenine göre belirlemeniz gerek.bende sadece 1 kategori var ve 1.kategoriye son eklenenleri gösteriyorum bu kodla.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız