Tarih: 2009-06-02, 04:38:44 Mesaj konusu: Logo İstek
şu logo olayını çözemedim gitti.Daha doğrusu hayal gücüm yok logo yapabilecek kadar eğerki hayal gücüm olsa idi zaten tema işinede girişecektim ama yok işte bi türlü olmuyo
logonun konusu aşk-sevg- romantik bi logo olsun işte logonun üzerine Sonsuzluk.Net yazısı olsun slogan olarakda aklınıza iyi bişey geliyosa onu yazın gelmiyosa şunu yazabiliriz.(Paylaşacak Dostlarınız Yoksa.İyi Şeylere Sahip Olmanın Bir Zevkide Yoktur...)
önemli bir hatırlatma:sitenin teması renk değiştirdiği için logomuzda png formatında olmalı yani logonun arka planına belirli bir renk koymayın temanın rengine uyum sağlasın
logonun boyutuna gelince aşağıya boş bir png resim koydum onun boyutunda olsun
ali seni kurşuna dizseler hakim o adama ceza vermez neden mi ?
kimileri YARDIM istiyorsun diye kızıyo sende istemiyorsun diye kızıyorsun deliyüreğin logosunu sana yaptırdım şimdi birde sonsuzluğun logosunu senden isteyemedim ayıp olur diye yoksa başka bir nedeni yok yani
hamzot logonun boyutu şu ölçülerde olsun : 989 x 91
Laroww o resimi ben özellikle öyle verdim benim tema renk değiştirdiği için logo png formatında olmalı yani arka planı boş olmalı üzerine yazı resim felan konulmalıki tema renk değiştirince logo sırıtmasın tema ile birlikte renk değiştirsin
Yanlış anlaşılma olmasın. Sonsuzluğa açılan tek kapı sloganını hamzot arkadaştan görmedim. Onunkisine de şimdi baktım ve tesadüf eseri olduğunu bilmenizi isterim.
arkadaşlar çok teşekkür eederim ilginizden ötürü...
Carrot çalışmaların gerçekten güzel site ile uyumlu yani romantik duruyorlar yanlız bir sorun var sitenin teması renk değiştirdiği için banner sırıtcak sitede sen siteye pembe açıdan bakmışsın bu yüzden pembeye özel bir logo yapmışsın sitenin birde siyah olduğunu düşünsene o logo varken sence nasıl durur.bu yüzden bannerlerde arka fon olmaması gerek yani png olması gerek ama gerçekten hayal gücün süper bannerlerin romantik olmuş sitenin konusuna uyumlu...yazı olarak Sonsuzluk.Net yazarsan birde arka plan rengi koymadan yaparsan gerçekten çok memnun kalırım
alipaksi senin logoda gerçekten güzel olmuş fakat siteye pek uymamış sanırım yani yaptığın logo biraaz ağır kaçmış gibi geldi bana siteye göre sitede fazla bir grafik yok site sade olduğu için o logo sitede ağır durur gibi geliyor
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız