arkadaşlar başlıktaki gibi , ben aktivasyon maili gönderen adresi nasıl değiştirirm
yani diyelimki kalaba@kalabali.com gönderiyor, hesap kullanıcı id'im... Ben Başka adresin göndermesini istiyorum nasıl olur.
teşekkürler pislugh, fakat orada yazan mail adresi bende hala webmaster@phpnuke.org . fakat aktivasyon mailini gönderen mail ise hesap kullanıcı adım yani diyelimki sitenin adı video.net
host hesap adım murat.. aktivasyon mailleri murat@video.net diye gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim
nukeyi kurarken e-posta adresi yazıyoruz k.adı şifre vs orda yazdığın mailden gidiyor ardından seçeneklerdende ayarı yapıyoruz...Açıkçası ben anlamadım tam olarak sorununuzu.Siz maillerin nasıl gitmesini istiyorsunuz?murat@video.net die adresiniz var adresinizi değişmek istiyorsanız yani .....@video.net nokta koyduğum yeri değiştirmek istiyorsanız pleskinize gireceksiniz ordan mail kısmından alacaksınız tabi hostçunuz size mail veriosa ki vermiş ordan değiştirebilrsiniz...
Tarih: 2009-06-09, 10:01:08 Mesaj konusu:
Ya da site ftp yedeğinizin içinde,
mail(
diye başlayan e-posta gönderme fonksiyonlarını arayın.
Orada $nuke_config['adminmail'] gibi yöneticinin adresinin kullanıldığını göreceksiniz.
Ya veritabanından bu adresi bulup değiştirin ya da onun çağırıldığı satırın bir üstünde istediğiniz adrese eşitleyin.
Böylece sizin eşitlediğiniz adres üstünden mail gönderimi yapılacaktır.
Genelde,
$adminmail = $nuke_config['adminmail'];
gibi eşitlenen bu adresi istediğiniz bir adresle, örneğin:
$adminmail = fahrettin@cureklibatur.com;
yaparsanız mail fonksiyonu çağırıldığında sizin yazdığınız bu adres gönderen adresi olarak görünür.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız