Sitedeki modullerin hepsi pasif oluyor , aktif ediyorum çalışıyor moduller yaklaşık 30 dk. sonra yine hepsi pasif oluyor, bütün şifrelerimi değiştirdim, son eklediğim haberler vs. onları sildim, tabloları onardım, yine aynı sorun devam ediyor. bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar
En son mtalha88 tarafından 2009-06-11, 09:54:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Oldu arkadaşlar düzeldi çok şükür..
Nasıl düzeldiğine gelice;
Bende başka bir domain vardı uzun zamandır kullanmıyordum, onun üzerinde çalışmak için (deneme tahtası olarak kullanmak için) kendi sitemin FTP yedek dosyalarını bu sitenin FTP dizinine attım.
Haliyle config dosyası vs. öylece atıldı, yeni veri tabanı oluşturup config dosyasını düzenliyecektim ama işlerim vardı FTP ye atınca öylece kaldı, dün gece o farklı domain adreslli siteme girince bir baktım, sorunu olam sitem açılıyor
yani şu şekilde; site adresi farklı ama tıklayınca kendi başka domain olan sitem açılıyor.
(Çünkü o sitemin FTP yedek dosyaları idi)
Sonra benim jeton düştü.. Hemen o farklı domain de bulunan FTP deki dosyaları sildim, böylelikle kurtuldum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız