Tarih: 2009-06-16, 11:42:50 Mesaj konusu: Forum temasını değiştim forum hata verdi
phpBB : Critical Error
Could not open RedSilver_C template config file
DEBUG MODE
Line : 497
File : functions.php
arkadaşlar çok önceden forum teması yükledim.subsilver olan temayla değiştiriyordum.daha sonra yüklediğim tema site kullanıcılarının hoşuna gitmedi kaldırdım.
forum/templatesten sildim.ama bugün sitenin admin panelinden forum bölümüne girdim ayarları kurcalarken temanın silinmediğini gördüm tameyı merak ettim işaretledim okeyledim forum bölümü böyle oldu.
ftp den bakıyorum temayı ta önceden silmişim ..
şimdi bu hatayı nasıl düzeltecem haberi olan varmı.
yani admin forumlara giremiyorum.forum admine girince beyaz ekraqn ve yukarıdaki kodlar çıkıyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm.
buradan da nasıl yaptığımı açıklayayım,belki aynı sorunla karşılaşan olursa hemen çözer.
ilk önce eskiden yükleyipte ftp den sildiğim ama forum admin sayfasında silmediğim temanın ismini indirdiğim siteden buldum.
temayı bilgisayara indirdim.
ftp ile modules/forums/templates bölümüne attım.ftp den atma işlemi bittikten sonra forum admin bölümüne girdim.forum admin bölümünden ayarlara girdim.ve eski temamı seçip onayladım.
NOT: arkadaşlar stil yönetimi bölümünden yönetime giriyorsunuz oradan bozuk temayı kaldırıyorsunuz ki tekrar uğraşma olmasın
Arkadaşlar aynı sorunla bende karşı karşıyayım fakat bende şöyşle bir hata yazıyor yukarıda yazılanları yaptım yine aynı hatayı veriyor
phpBB : Critical Error
Could not open AquaBB_For_PhpBB2 template config file
DEBUG MODE
Line : 592
File : functions.php
YARDIM edin lütfen çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum
phpmyadmine giriyorsun nukebb_config buluyorsun dbni seçip sonra ordan yeni değiştiğin sorunlu tema adını önceki sorunsuz tema adıyla değişiyorsun nuke_config ile karıştırma o sitenin teması bb olanda forumun teması
phpmyadmin girdim nukebb_config buldum ve seçtim fakat seçenek oalrak sağ yanında yapı, gözat ,ara ve boşalt var. Yapıyı tıkladığımda aşağıdaki 2.resim çıkıyor.
gözat yaptım ama yok temanın ismini yazan birşey yok bu aşağıdakiler çıkıyor
config_id 1
Düzenle Sil board_disable 0
Düzenle Sil sitename
Düzenle Sil site_desc
Düzenle Sil c o o k i e_name phpbb2mysql
Düzenle Sil c o o k i e_path /
Düzenle Sil c o o k i e_domain
Düzenle Sil c o o k i e_secure 0
Düzenle Sil session_length 3600
Düzenle Sil allow_html 1
Düzenle Sil allow_html_tags b,i,u,pre
Düzenle Sil allow_bbcode 1
Düzenle Sil allow_smilies 1
Düzenle Sil allow_sig 1
Düzenle Sil allow_namechange 0
Düzenle Sil allow_theme_create 0
Düzenle Sil allow_avatar_local 1
Düzenle Sil allow_avatar_remote 1
Düzenle Sil allow_avatar_upload 1
Düzenle Sil override_user_style 1
Düzenle Sil posts_per_page 30
Düzenle Sil topics_per_page 50
Düzenle Sil hot_threshold 25
Düzenle Sil max_poll_options 10
Düzenle Sil max_sig_chars 255
Düzenle Sil max_inbox_privmsgs 100
Düzenle Sil max_sentbox_privmsgs 100
Düzenle Sil max_savebox_privmsgs 100
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız