Tarih: 2009-06-20, 03:15:04 Mesaj konusu: ABA Defter Modülü 2.0 Yayında!
Arakdaşlar malum daha önce bi defter yazmıştım yanlız bilindiği gibi her yapılan ilk şeyde muhakkak ki sorunlar oluşur bu yüzden 2.0 ı çıkardım.
- 2 tane açık vardı düzenleme ve silmede dalgınlıktan olmuş onları kapattım.
- Sayfa numaralandırmayı daha güzel bir şekle getirdim.
- Yeni mesaj ekle dediğinde anasayfaya atıyordu seo kurulu sitelerde o sorunu giderdim.
- 1 tane kırmızı tema ekledim.
- Admin panelinde ufak bir iki değişiklik yaptım girince farkedersiniz.
- Defterde 1 tane orda blok açılır ajax şekilde bir tanede yan blok var kayan olarak.
- Tüm versiyonlarda denedim bi sorun çıkarmadı inşallah sizdede çıkmaz
Not: Daha önce Aba Defter Modülü 1.0 kurulu olan siteler defterkur.php dosyasını iyi okusunlar versiyon yükseltmeyle ilgili bölüm var oraya tıklanması gerekiyor.. İnşallah bir sorun çıkmaz iyi çalışmalar arkadaşlar.
Tesekkurler emeginize saglik guzel paylasim. Yanliz ben nuke evolution kullaniyorum daha once bu modulun 1.0 olani kurdum siteye gayet basarili bir sekilde calisiyor buda nuke evolutiona olur degilmi? denemeden once sorayim dedim. tekrar tesekkur ederimm.
Melik kardeş sagolasın 7.8 üzrine kurdum sorunsuz çalışıyor modülde ziyaretçilerin admin onayı olmadan mesaj eklemesi için adminden açılıp kapatılacak şekilde bir seçenek koyabilirseniz iyi olur. şu anda benim görebildigim tek eksik bu kolay gelsin
Tesekkürler verilmis olan emege..Cok güzel olmus..Ama ben bir sorunla karsilastim düzeltemedim..bu konuda yardim ederseniz memnun olurum...Mesaji yazarken güvenlik kodunu dogru verdigim halde hep yanlis yazdigim hatasini aldim, bende o kisimi iptal ettim, baska bir sorun da yok, tekrar tesekkürler.......
yapim asamasinda olan siteye kurdugum modulün ön izlemesi >>>BURDA<<<
Tarih: 2009-06-20, 23:06:57 Mesaj konusu:
melik abim bendede aynısı oldu bu sebebden dolayı kurmadım geri kaldırdım bir önceki sürümündede aynı sorun vardı ..kollandığım php-nuke 7.9 ben ondan olabilir diye düşünmüşdüm ama bundada olmadı ..
Tarih: 2009-06-20, 23:22:41 Mesaj konusu:
Mesaj eklerken Güvenlik Kodu verilme özelligini temadaki mesajekle.html den iptal edebiliyoruz.Ben öyle yaptim.. orjinalinde her seferinde Güvenlik Kodu dogru verildigi halde yanlis girdiniz hatasi veriyor...Baska bir sorun da yok Defter de.O özelliginin olup olmamasi sorun degil benim icin....Tesekkürler Melik ....
Tarih: 2009-06-21, 11:40:19 Mesaj konusu:
melik abi kurdum defteri..mesaj yazıyorum gönder diyorum güvenlik kodu hatası veriyor oysa doğru yazıyorum güvenlik kodunu
bir önceki sürümde de aynı sorunu yaşamışdım o yüzden kullanamamışdım bundada aynısı mesaj yazıyorsun herşey tamam gönder diyorum güvenlik kodu yanlış yada eksik diyor ama doğru normalde...hata bu abi..
melik abi kurdum defteri..mesaj yazıyorum gönder diyorum güvenlik kodu hatası veriyor oysa doğru yazıyorum güvenlik kodunu
bir önceki sürümde de aynı sorunu yaşamışdım o yüzden kullanamamışdım bundada aynısı mesaj yazıyorsun herşey tamam gönder diyorum güvenlik kodu yanlış yada eksik diyor ama doğru normalde...hata bu abi..
kardeşler..
index.php den bu satırları bulup (2 satır)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız