:::Detaylar:::
Sitede her bölüme yapılacak olan;
1 konu başlığına yorum yazma 0,04 TL 1 konu başlığı açma 0,07 TL
veya kontör olarak kazanmak isteyenler için;
4 konu başlığına yorum yazma 1 kontör 3 konu başlığı açma 1 kontör
:::Kurallar ve Ödeme Bilgileri:::
Her 40,00 TL ve üzeri veya 50 kontör veya üzerinde kazanılanlar ödeme yapılır.
Konu başlığı veya yorum yaparken küfür, rahtsız edici ve ahlak dışı mesaj olmaması ve olduğu taktirde katılma hakkı silinecek ve hesabı dondurulacaktır.
Ödemeler iki haftada bir cuma günleri iş saatleri içerisinde yapılmaktadır.
Yaş sınırlaması yoktur ancak Havale islemlerinde sorun çıktığında danışma telefon numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz.
Havaleler İşBankası, Vakıfbank olmak üzere iki banka adreslerinden yapılır.
ayrıntılı bilgi web site anasayfasında duyurularda yazıyor.
:::Detaylar:::
Sitede her bölüme yapılacak olan;
1 konu başlığına yorum yazma 0,04 TL 1 konu başlığı açma 0,07 TL
veya kontör olarak kazanmak isteyenler için;
4 konu başlığına yorum yazma 1 kontör 3 konu başlığı açma 1 kontör
:::Kurallar ve Ödeme Bilgileri:::
Her 40,00 TL ve üzeri veya 50 kontör veya üzerinde kazanılanlar ödeme yapılır.
Konu başlığı veya yorum yaparken küfür, rahtsız edici ve ahlak dışı mesaj olmaması ve olduğu taktirde katılma hakkı silinecek ve hesabı dondurulacaktır.
Ödemeler iki haftada bir cuma günleri iş saatleri içerisinde yapılmaktadır.
Yaş sınırlaması yoktur ancak Havale islemlerinde sorun çıktığında danışma telefon numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz.
Havaleler İşBankası, Vakıfbank olmak üzere iki banka adreslerinden yapılır.
ayrıntılı bilgi web site anasayfasında duyurularda yazıyor.
güzel ama sakat iş şimdi para ödeyemessin sitenin adını hemen kirletirler adamlar 24 saat pc başında durur 100.000 mesaj yaparlarsa görürsün senin kar ' ın ne olacak onu da söylersen çok güzel olacak.
Hocam merak etme sakat olmayan işe girmeyiz 100,000 konu yazsınlarda görelim bu benim ilk sitem değil daha öncede başka firmalara falan yapıyordum zaten konter bayimiz var kontör sorun olmaz ve hosting de satıyoruz. anlımızın teriylede çalışıp ekmeğimizi kazanıyoruz orada cep telefonumuz sitede bulunduğumuz yer ve adresimiz yazıyor ödeyememe durumumuzda olmaz varsın 100,000 konu yorum yazsınlar helali hoş olsun para sorun olmaz.
Tarih: 2009-06-16, 14:31:34 Mesaj konusu:
Aslında çok da fazla kazandıracak veya başka açıdan bakacak olursak ödeme zorluğu yaratacak bir şey değil.
Netopsiyonda yıllardır yazıyorum.
Bu hesaba göre 102 TL kazanmışım. :)
Tarih: 2009-06-16, 14:35:33 Mesaj konusu:
Aslında biraz daha az. Ben 1462 * 0.07 = 102.34 TL hesaplamışım.
Yani tüm mesajlarımı yeni başlık olarak hesaplamışım.
Başlık açmadan verdiğim cevaplar daha çoktur, onları 0.04 den hesaplasaydık 70 - 80 lira filan tutardı.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız