Selam arkadaslarr son zamanlar internetten arastirma yaptim ve bu konu ile ilgili bisey bulamadim.
Bende kendimi gelistirip modul veya block yapmak istiyorum.
Bu konu ile ilgili bilgiyi nerden bulabilirim yada yardimci olabilecek arkadas varmi? Epeyce zamanim var benim ve bu bos zamanimi o sekilde degerlendirmek istiyorum.
Simdiden tesekkur ederim.
Php kodlarini tam olarak bilmiyorum fakat 3 senedir ugrasiyorum. Bi arkadasla sifirdan basladik kendimizi baya bir gelistirdik diyebiliriz php ögrenmek biraz zordur sanirsam ugrasiyorum ama alt temel olmadigindan bir yerde mutlaka tikaniyoruz fakat modul ise biraz diger modullere bakilarak nasil yaptigini mantik olarakk cözebilir diye dusunuyorum o yuzdne oyle bir talepte bulundum yardimci programlar varsa ugrasmak isterim.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-07-02, 00:27:28 Mesaj konusu:
program derken?
modül html olarakda yapabilirsiniz...front page veya benzeri programı açınız ve istediğinizi yapınız. sonra html kodlarını kopyaşlyın ve yardımcı araçlardan modül oluşturma ile modülü oluşturun
eğer veri tabanı olacaksa onun için php şart... editleme yapacaksanız phped programı bilgisayarınıza ykleyiniz tabi ki apserv de
Tarih: 2009-07-02, 13:10:28 Mesaj konusu:
Aşağıda Php Nuke Kitabı var.
http://www.scribd.com/doc/15814490/PhpNukeKitabinoPW
AktifNuke'den Hakan Demiray hazırlamıştı.
Sonuna doğru sıfırdan bir modül yazımı anlatılıyor.
Aslında baştan sona okursanız epeyce faydalanabilirsiniz.
Madem vaktiniz var 76 sayfacık sizin için sorun olmaz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız