1. bana sorup sormaman önemlideğil sana bişi demedim zaten ben kendi yorumumu yaptım bu seni hiç ilgilendirmez senle muhatap bile olmadım dikkatini çekersem naden öle dedin demedim
2. sazanlık bu değil seninkidir bence iyi gösle sora yorum yap
kardeş ben taklit etmedim.ücretsiz dağıtılan bir temayı sadece kendi siteme uyarladım.zaten temayı ben yaptım demedim dikkatli oku üstteki yazımı...flash ı ben yaptım ..düzenlemesini...arkaplanı siyahlaştırdım normalde siyah mı o tame böyle mi???ki zaten tamamen ben yaptım demedim......o zaman kimse hazır cms sistem kullanmasın senin mantığına göre..herkes kendi kodlasın...kullanmak taklitçilik değildir.
biri gelip senin sitenin aynısını yapsa tepkin böyle olacak mıydı bakalım kıyameti koparırdın...tutmuş üreten olmalıyız diyon birde ...yoksa o site senin mi????????????
ben sana taklitci demedimki seni taklit edene taklitci dedim.
site sahibiyle görüştüm.16-17 yaşlarında bir çocuk...yapım aşamasındadır yazısı koydurdum..sitesini yapmada yardımcı olacağım...daha bu işlerin idrakında olmayan birisi..
ayrıca bir daha copyright silmeyecek bunun sözünü aldım kendisinden..anlattım bunları...
inşallah bir daha yapmayacak...pişman oldu yaptıklarına..
Tatlıya bağlandığına sevindim.Sonuçta ikinizin gayeside hizmet.YARDIM edecem olmanda çok güzel olmuş.
Tarih: 2009-07-02, 21:01:10 Mesaj konusu:
Cezası 50 kırbac valaha kardeşim başkasının emeğini çalmak hoş bişey değil yanlız burası Türkiye ve biz nedense zahmet ve emekten ziyade çalmayı tercih ediyoruz
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız