Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2009-06-05, 18:25:43 Mesaj konusu:
eklentinin yenisini yapıyorum ön izlemede farklı görünecek bu kez galeri şeklinde gelecek indireceğiniz tek tek açılıyor
Hardiz o eklentinin kenarları yok zaten bu yenisinin kenarları olacak
yanlız o açılış şekli artık adı java mı neyse o bazen sorun veriyor.yani resimin boyutu büyükse veya internet hızı düşükse bazen tıkanmalar oluyor verdiğin örnek adresdekinede baktım benim internetim pek iyi olmadığı için bazen takıldı.
yanlız o açılış şekli artık adı java mı neyse o bazen sorun veriyor.yani resimin boyutu büyükse veya internet hızı düşükse bazen tıkanmalar oluyor verdiğin örnek adresdekinede baktım benim internetim pek iyi olmadığı için bazen takıldı.
tekrar upload edermisin?
bu arada tıkladıkdan sonra yarı boyut açılıyor tam boyut yap diyorsun oradaki yazılar gözükmüyor yalnız ... iyi günler..
bu arada çok hoş olmuş ellerine kollarına saglık başarılarının devamını dilerim
Benim istediğim bir eklentimi..!! bilmiyorum ama..Ben Şunu sormak istiyorum.
Forumlarda resimlerin ebadını kendimizmi ayarlıyoruz yani..Eklentide Bir kereye mahsuz ayar yapacağımız bir ölçümü var Örnek:650 İle 450 ebadında ayar yaptığımızda tüm atılan resimler bu ölçüdemi kalacak..??
Bu konuda bilgisi olan varmı.. Arkadaşlar
Sonradan Baktım Ama Link Ölü..Yenilemek Mümkünmü..
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2009-07-04, 20:53:28 Mesaj konusu:
eklentiyi kaybetmişim yedeklemeyi unutmuşum yeniden upload edemiyorum yenisini hazırlıyorumdum ondada sorun cıktı yarım uruyor şuan indiren arkadaşlardan biri yeniden yüklesin
resim boyutunu kaç olarak ayarlarsanız kurulum dosyasın da yazıyor ayarladıgınız boyuttan küçük olan resimlerde büyük görünür o yüzden en küçük ayarda ayarlamaya çalışın zaten üzerine tıklandıgında gerçek boyutu cıkıyor ekrana sığmayacak kadar büyükleri nasıl gösteriyor bilmiyorum görme şansım olmadı malum kullandıgım ekran 1680x1050
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız