Tarih: 2009-07-10, 00:23:20 Mesaj konusu:
al bendende okadar... birhan kardeşimiz yazmış buraya ama nedir ne işe yarar aslında açıklamış ama daha geniş açıklama yaparsa bizim anlayabileceğimiz türden bir açıklama mesela işimize yarayacakmımı bu ClipBucket ...
abiler ClipBucket video scriptidir youtubenin aynısı kısacası youtube.com scriptide diyebiliriz yanlız ClipBucketi kullanabilmeniz için ffmpeg destekli hostunuzun olması lazım ben kurdum buyurun bakın
hamzot
evet abi ayrı bir host alman gerekiyor scripti host şirketi kuruyor zaten elinizdeki her nevi videoyuda yayınlayabilirsiniz. başka sorunuz olursa buyrun sorun problem değil
rica ederim abi evet olay çok güzel ben sadece haber sitem için haber videolarını yayınlamam için aldım video sitelerine güven olmuyor hergün biri yasaklanıyor temiz iş yani :)
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-07-10, 12:44:18 Mesaj konusu:
bu bir video scriptidir. bu scripti birhan ve ekibi genişleterek geliştirmiştir. Bu yüzden scripti hazırlayan ve hak sahibi olan pakistanlı arkadaşlarımız netopsiyon ile işbirliği yapma kararı almıştır. Bundan sonra clipbucket sistemi netopsiyon çatısı altında geliştirirmeye ve ilerletmeye devam edilecektir. Çok yakında detaylı bir şekilde bilgi alabileceğiniz sitesi açılacaktır.
şahsen kurup kullandım adult kesinlikle izin verilmiyor çok güzel bi çalışma yapmışlar sistem embed kodu eklenerek video kaydedebilirsiniz yada video yükleyerek kaydedebilirsiniz yani embed kodu ile calıstırcaksanız öle büyük bi hosta gerek yok yönetim panelide çok hoş ve kullanışlı
Tarih: 2009-07-10, 18:26:37 Mesaj konusu:
rıdvan kardeş sna iletişimdende yazdım phptoshop cs4 4 üncü parti bozuk onu bir yenilermisin sitende diğerlerini indirdim ama işe yaramıyor okadar emek boşa gitti onun yüzünden ilgilenirsen sevinrim kardeş..
bu arada konuyu dağıttığım için özür dilerim tekrar konuya dönelim bu sistemi bende en kıza zamanda kullanmak istiyorum işe yarayacağından eminim.. herkese kolay gelsin..
Arkadaşlar,
clipbucked evet bir video paylaşım scripti diyebiliriz. Bu scripti yazan arkadaşlarımız polibo nunda dediği gibi gerçekte Pakistan uyrukludur. Script bir video paylaşım scripti olmakla birlikte tarafımızdan kod desteği ve pluginlerimiz ile bir çok eklenti yapılıp hali hazırda portal haline getirilmiştir.
Bunun en basit örneğini, veryvidy.com adresindeki sitemizde görebilirsiniz.
Peki ya bu özellikler nelerdir?
1- Video Paylaşımı.
2- Üyeler kendi blog sayfalarını yapabilirler.
3- Üyeler arkadaş olarak birbirlerini ekleyebilir, mesajlaşabilirler.
4- Videolara yorum yapabilir ve oy kullanabilirler.
5- Diğer sitelerdeki videoları embed oalrak sitede yayınlayabilirler.
6- Video izlerken gözleriniz bozulmaması için IŞIK KAPAT butonu sayesinde dinamik bir VP oluşturulmuştur. ( En beğendiğim özelliklerden birisi. )
7- Videoları facebook tarzı yaklaşık 9 farklı sitede paylaşabilirler.
8- Banner ADS özelliği eklenmiştir.
9- Yönetim panelinde sitenin hemen hemen her yerine ( Üyelere, Videolara, Sitenin temel dosyalarına, İstatistiklerine vs.. ) müdehale edebilme yetkileri mevcuttur.
Ve şuanda Ingilizce, Almanca, Turkce, Fransızca olmak üzere, 4 farklı dil üzerinde çalışmalarımız bitmiş ve kısa sürede Alpha sürümünü yayın hayatına sunacağız. Bununla birlikte yine bu portalımız içini, 3 farklı tema desteği verilmiştir. Ve Yinelenen temalar ile daha dinamik web şablonları da yine ekibimiz tarafından oluşturulup kullanıcılarımıza yine ücretsiz olarak sunulacaktır.
Ve yeni bir özellik olarak ta fotoğraf paylaşımı yani photo galery modulunu geliştirdik ve şuanda beta aşamasında testlerimiz sürmektedir.
Tüm bu çalışmalar siz değerli kullanıcılarımıza ücretsiz olarak sunulacak ve türkçe desteği de yine ekibimiz tarafından sağlanacaktır.
Tarih: 2009-07-11, 11:37:58 Mesaj konusu:
Birhan Koç kardeşimize bende teşekkür ediyorum ayrıca bu scipriti yazan pakistanlı kardeşimiz ArslanHassan kardeşimizede teşekkür ediyorum heyecanla bekliyoruz netopsiyona önemli bir katkı sağlayacak ayrıca burda paylaşımı çıkdığından itibaren kullanmayı düşünüyorum inşallahh..
kafama takılan bişiy oldu böyle bir site yapdığımızı düşünelim ortalama ne kadarlık bir host işimizi görecektir acaba ..bir fikriniz varmıdır bu konudada..arkadaşlar:???
Eğer siz sitenizi video upload özelliği ile kullanmak istiyorsanız, bu bayağı bir host alanı gerektirir. Ama veryvidy de olduğu gibi sadece embed şeklinde videoları yayımlamak isterseniz, 100 MB bile işinizi görür demektir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız