Nerw modlune hangi yöntemle olursa olsun nasıl resim ekleyebiliriz... img kodu ile ekledıgımde resmi göstermiyor herhangi bir ayarmı yapmak lazım config.php de yada site ayarlarında... YARDIM ederse biri sevinirim...
Resimlerin uzantısına dikkat edin; jpg ile JPG, yani büyük küçük harf arasındaki fark da problem çıkarır. Bir de resimleri yolladığınız klasörün yolunu kontrol edin.
Birhan Bey'in verdigi kodlarla resim eklemeden önce config.php den html kodlara izin verin daha sonra gene config.php den nuke editör=0 yapin birde öyle deneyin.. ben bu sekilde cözmüstüm...malesef bu konuda forumlarda acilmis bir sürü baslik var ama kalıci bir cözüm bulunamadi:((
Birhan Bey'in verdigi kodlarla resim eklemeden önce config.php den html kodlara izin verin daha sonra gene config.php den nuke editör=0 yapin birde öyle deneyin.. ben bu sekilde cözmüstüm...malesef bu konuda forumlarda acilmis bir sürü baslik var ama kalıci bir cözüm bulunama
di:((
config php den html kodlarına nasıl izin vereciğimizide soylersen sevinirim
nuke editör=0 yaptım baska ne yapmam lazım config.php de
Sitenizi inceledim. Fakat bahsettiğiniz hata ile sitedeki hatalar çok farklı. Sizin sorununuz sitedeki konu resimleridir. Konu başlıklarını ve resimlerin adreslerini düzeltirseniz sorunun hallolduğunu göreceksiniz. Yani: "http://anadoluduzce.com/rehber/images/blocks/nurullah.gif" buradaki uzantıda herhangi bir resim yoktur. Buraya bir resim upload edin hata düzelecektir.
Ve test adında bir haber ekledim haberin detayına girdiğinizde sol üst köşede logomuz görünecektir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız