Tarih: 2009-07-13, 01:12:51 Mesaj konusu: Yaptığım Resim Galerisi Modülünü Kurmuş Olanlar Okusun
Bildiğiniz gibi geçenlerde Resim Galerisi 1.0 modülünü paylaşıma açmıştım. Ancak galeride gördüğüm bir eksiklik vardı yüklenen resimlerin küçük halleri çok geç açılıyor ve sayfayı kasıyordu. buda sitenin geç açılmasına neden oluyordu. bende galeriye thumb yapan bir script ekledim bu sayede küçük resim boyutu çok küçük miktarlara düştü. en geç yarın Resim Galerisi 2.0 olarak yayınlayacağım. yalnız öncekinden bir farkı var bu sefer sadece jpg uzantlı dosyalara izin verdim. birde başka bir yenilik yaptım olaki resim galerinize resim eklendi ama kaydetmeden vazgeçildi ve sitenizde gereksiz resimler yüzünden şişti bu modülde ekleyeceğim bir özellik sayesinde ftp de bulunan tüm resimleri ön izlemeli görebileceksiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız