Tarih: 2009-05-03, 10:35:37 Mesaj konusu: Banner karşılığında sponsor oluyorum
Türkiye'nin en hızlı ve en güvenli hosting şirketlerinden birinde reseller paketim var.
Web sitemin bannerini yayınlamanız karşılığında 1 yıl boyunca hosting sponsorunuz olabilirim.
Hosting Özellikleri :
Disk Alanı : 100MB
Bandwidth(trafik) : 3GB
E-posta : Sınırsız
Alt Domain : Sınırsız
MySQL Veritabanı : Sınırsız
FTP Hesabı : Sınırsız
Diğer Özellikler : Perl/CGI , PHP 5 , Kontrol Paneli (Cpanel) , Görev Zamanlayıcı , FrontPage Desteği , Curl-GD-IMAP-WAP , Zend ve IONCube , E-mail alias , Otomatik Yanıtlayıcı , Spam Assassin , Mail Yönlendirme , Fantastico , Hotlink Koruması , phpMyAdmin , Kişisel hata sayfaları , URL Yönlendirme , AWstats
Sürecin sağlıklı işlemesi için sadece 3 siteye sponsor olucam.
Süre sonunda ya da herhangibir anlaşmazlıkta kesinlikle yarı yolda bırakmam.
Bildiğim kadarı ile nuke ve wordpress konularında teknik destek sağlarım.
İçeriği temiz olan siteler arasında seçim yapacağım.
Site adresinizi ve günlük hitinizi belirtmenizi rica ediyorum. (özel mesaj gönderebilirsiniz)
Tarih: 2009-07-21, 03:35:06 Mesaj konusu:
mersoy kanpanyan hala gecerlimi kampanyan derken banner verme kanpanyan.bahsettiğin hiç bir şeye gerek yok istersen ücretsiz reklamını yapabilrim isdediğin kadar ama ana sayfaya bir blocuk yapcaksın bana hatta benim ana sayfada iki tane reklam var mesela öyle block slide rekalm yayınlayabileceğim bu blockda ücretsiz ...eski bir konuya mesaj yazdığım için özür diliyorum bu arada ..kolay gelsin hepinize..
Essalmün ALyeküm mersoy kabul edersen www.gonlumungulu.net 1 yıl banner desteği verebilirim .
site yeni suan . 2 ay oldu domaini alalı ve host olmadıgı için blog olarak actım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız