Tarih: 2009-07-23, 22:38:08 Mesaj konusu: 1 Üyeye 2 rütbe vermek
Daha önce sanırsam vbulettin forumları görmüştüm. 1 Üyeye 2 veya daha fazla rutb verme olayını...
Şimdi boyle birşey bana lazım, acaba bbtonuke forumlarında bunu yapabileceğimiz bir eklenti mevcut mu ? Elinde mevcut olan da varsa paylaşabilirmi...
Dip not: Aslında yapılması basit işlerim bitince bakarım, bi ara yapmıstım eklentiyi kaybettim vb... gibi konusmassanız sevinirim bana eklentinin veya nasıl olması için yapılması gerekenler lazım.
1.rütbelerin verildiği yerden yani forum admin panelinden kullanıcı düzenle bölümünden istediğin kullanıcıya 2.rütbeyi atayabilirsin,yalnız özel rütbe aradığın kişilerin rütbeleri farklı gözükebilir o yüzden tekrar aynı rütbeyi ataman gerekebilir.
1.rütbelerin verildiği yerden yani forum admin panelinden kullanıcı düzenle bölümünden istediğin kullanıcıya 2.rütbeyi atayabilirsin,yalnız özel rütbe aradığın kişilerin rütbeleri farklı gözükebilir o yüzden tekrar aynı rütbeyi ataman gerekebilir.
Tarih: 2009-08-17, 22:43:51 Mesaj konusu:
bedbaht :
Zaten ilk baktığım bolum orasıydı da ondan once bi kod hatasıu yapmıstım, onu düzeltim sorun halloldu. İlgi için teşekkür ederim :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız