Tarih: 2009-08-08, 11:26:38 Mesaj konusu: site ismini google www.siteadı.com/ayyildiz/ diye algılamıs
[align=center]selam arkadaslar benım sorunum ben bır alan adı aldım buna baglı olarakda sınırsız alan vb birşeyler aldım bır kac tane sitemi ve domainimi bu hosta kuruyorum domainim i bu host altındakı bır dlosore yonlendırdım. fakat google ilk aldıgım alan adı altında gosterıyor söyleki .. bayrak.com benim ana domainim olsun (ılk aldıgım ) daha sonra ayyildiz.com u aldım ve bunu host ıcınde ayyildiz diye klosere yönlendirdim .fakat google bootları bunu www.ayyildiz.com diye degılde www.bayrak.com/ayyildiz/ diye algılıyor bunu nasıl ayrıstıracagım ayyıldız ıcıned emı puplıc html gıbı bırseyler koyacam ?
domaini bir başka domaine değil, name server lara yönlendirmeniz gerekiyor zaten. standart hosting hesabı bile bunu yapmanız mümkün olmayabilir, bu yüzden bir seviye üstü olan reseller hesabı almanız gerekebilir
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız