Tarih: 2008-04-15, 16:12:53 Mesaj konusu: Forum Anket Seçenekleri
Arkadaşlar okulun sitesinde ayın öğrencisi için anket oluşturacağım ancak en fazla 12 seçenek girebiliyorum. Seçenek sayısını nasıl arttırabilirim.
Bunu çoğaltmak mümkün mü?
Çok *YASAK KELİME** arkadaşlar.
Nasıl aşarız bu sorunu?
kaç anket ekleniyorsa mesela 12 anket ekleniyorsa ordan 12 bulup yeni ekleyeceğiniz miktar ile değiştiriniz gayet basit....
teşekkür ederim evet dediğiniz gibi orda mevcut ama bana asıl lazım olan nukenin anketi orda en fazla 12 adet var onun seceneğini nasıl artırabilirim :S
EDİT :
sanırım sorunu çözdüm modules de ki Surveys klasöründeki index.php dosyasının içindeki tüm 12 rakamlarını 20 yaptım (admin klasöründeki index.php de dahil)
ayrıca ana sayfada da gözükmesi için de blocks klasöründeki block-Survey.php adlı klasördeki 12 leri 20 yaptım oldu =)
En son X_SaGoCu_X tarafından 2009-08-26, 00:50:43 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
önceden smf ve mk portal kullanıyordum hep ama aklım hep nukedeydi açıkları oldugu için kurmaya cekiniyordum ama yeni bir site acacagım zaman kesin nuke kuracagım dedim ve sonunda basardım yavas yavas bu sistemi de kullanmaya alışıyorum
önceden smf ve mk portal kullanıyordum hep ama aklım hep nukedeydi açıkları oldugu için kurmaya cekiniyordum ama yeni bir site acacagım zaman kesin nuke kuracagım dedim ve sonunda basardım yavas yavas bu sistemi de kullanmaya alışıyorum
yaw iyi hoş da sonraki çıkan sürümleri daha güvenli olmuyor mu ben 8.0 kurdum :S o kötü mü ki :S bu arada yeri değil ama bu üye girişlerindeki bu karma ne işe yarar anlamadım http://img132.imageshack.us/img132/8195/adszjuu.jpg
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız