Tarih: 2009-09-07, 19:38:21 Mesaj konusu: bakdalgana.com - Apayarı Bir Format Deneyelim Dedik
Öncelikle merhabalar diliyorum. Bugüne kadarki kurduğum tüm siteler PHP-NUKE alt yapısıyla kuruldu. Ve Netopsiyon'un bana çok fazla yararı oldu. İyi günümde, kötü günümde hep yanımda oldu. Beraber ağladık, beraber güldük, beraber üzüldük, beraber sevindik. Mysql hatalarına birlikte çözüm bulduk seviyorum seni netopsiyon. Her neyse yağlamadan sonra sitemin tanıtımına geçebilirim. Sitemin adresi: Bakdalgana.COM Siteyi tanımlarsak bu site aslında hepimizin arayıp da bulamadığı bir site... Hani ulan şöyle bir site olsa var ya neler neler yaparım dersiniz ya heh o şöyle bir site bu... Nasıl bir site? Hemen anlatalım: bu site istediğin şeylerle dalga geçme sitesidir... Mesela hemen örnek veriyorum bizim okulumuzda bir matematik öğretmenimiz var. Hemen hoop giriyorsun. Onun adına(soyadı vermeden) bir dalga konusu açıyorsun, HAKARET etmeden ve YASAL KOŞULLARA uyarak espiriyi patlatıyorsun. Yani istediğin nesne,kişi,eşya ile dalganı geçip stresini atıyorsun. Bu yani fazlası ya da eksiği yok.
Site daha alfa sürüm beta bile olamadık. Ceaser'ın yapmış olduğu hazır sözlük scripti çok pis editlenerek(tahminen 1 hafta gece gündüz uyumadan) yapılmıştır. Kendisinin adresi de yer almaktadır sitenin rehber bölümünde emeğe saygımız vardır yani. Site genel olarak forum ve sözlük havası içerisindedir. İkisinin karışımıdır hatta. Ama format olarak tamamen ikisine de karşıdır.
Sitedeki iyi ve kötü yönleri bana yazarsanız çok sevinirim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız