Nasıl Napıcam Buranın Kendine göre kurallari vardir Arada Yetkili arkadaslar uyarıyorya Kızıyorya yok şu yasak yok bu yasak Burda Konu acıyoruz yorum yapiyoruz sonucta yasak bir sey yapip yetkili arkadaşları sinirlendirmemek lazım. Ayrica böyle buyuk bir sitenin kurallari var olduguna eminim ama nerde :=)
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-09-08, 16:37:27 Mesaj konusu:
Ben bir şey söylemek istiyorum. Netopsiyonu üye kazandıran bir site olarak görmeyin çünkü herkesin bir sitesi var...sadece üye sayınız +1 olması için uğraşmayın. Katılım sağlayacak üyeler arayınız.
netopsiyon destek sitesidir. mesaj sayınızla orantılı olarak imzanızdaki linkler size backlink olarak geri dönecektir ;)
Kurallar toplumların huzurlu bir şekilde bir arada yaşaması için vardır
Ben bir şey söylemek istiyorum. Netopsiyonu üye kazandıran bir site olarak görmeyin çünkü herkesin bir sitesi var...sadece üye sayınız +1 olması için uğraşmayın. Katılım sağlayacak üyeler arayınız.
netopsiyon destek sitesidir. mesaj sayınızla orantılı olarak imzanızdaki linkler size backlink olarak geri dönecektir ;)
Kurallar toplumların huzurlu bir şekilde bir arada yaşaması için vardır
abim her zmanki gibi süper ve ilgi çekici özelliğini kullandı güzel yorum...
2005 Senesınde Ertugrul beyın Öneri ve görüşlerınız katagorisinde acmıs oldugu kurallar varmı tşk Hakan 2005'ten sonra bir cok kuralın geldiğine eminim :=) Sıte de gorunur bır yerde Guncel tutulan bir Kurallar sayfasi olursa daha ıyı olurdu.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız