Arkadaşlar bilindiği gibi eğer sitemizde coppermine kurulu ise prefix degiştirirken genelde coppermine hata veriyor.. ve coğu kişi bu yüzden ya coppermine kullanmiyor yada prefix degiştiremiyor..
Ben bunun çözümünü su sekilde buldum ve sizlerle paylaşmak istedim..
NUKE yi kurup gerekli ayarlari ve yüklemleri yaptıktan sonra eğer coppermine kullanacaksanız..coppermine i yüklemeden önce prefixinizi degiştirin ve daha sonra coppermine i yükleyin ve yükleme esnasında cıkan tablo ön eki bölümüne degiştirdiginiz yeni tablo ön adnınızı yazarak devam edin ve yükleme bittikten sonra yönetim sayfası coppermine ayarlarındaki tablo ön adınını yeni tablo ön adınızla degiştirin göeceksiniz siteniz ve coppermine sorunsuz calışacaktır ..
kolay gelsin selametle...
bunu su sekildede yapariz copermineyi sitenize kurdunuz prefixleri deyistiniz ama copermine sorun verdi hemen phpMyAdmin e baglaniyoruz tum prefixlerin deyismis oldugunu gorukuyor
prefixleri deyistik oguzkaan oldu phpMyAdmin den
oguzkaan_cpg_albums deyistire tikliyoruz ve nuke olan yeri yeni prefix ismini yazip sorgulatiyoruz ...nuke_cpg_albums (oguzkaan_cpg_albums) bu sekil olacak.
oguzkaan_cpg_categories:buraya tiklayip nuke_cpg_categories` nuke yerine yeni prefixleri yaz sorgulat
oguzkaan_cpg_config`duzenleye tiklayalim ....c o o k i e_name nuke_cpg_nuke yazar bunlara prefix isimlerini yaz sorgulat
oguzkaan_cpg_installs` duzenleye tikla nuke_cpg_nuke yazan yere tekrar yeni prefix yazip sorgulatinca coppermine hatasindan kurtuluruz
osdem66 verdigin bilgiden dolayi tesekkurler bende zamaninda hayli ugrasmistim admin arkadaslarimziin sayesinde sorunu asmistim konu acilmisken paylasayim dedim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız