Tarih: 2009-09-09, 10:50:02 Mesaj konusu: Uzun Yoldan Geldi; "sofualan.com" eleştiri ve görü
Herkese merhaba;
Uzun uğraşlar değişim ve geliştirmeler ve özellikle de netopsiyon.com'un desteği sonucu köyümün portalına son şeklini vermiş bulunuyorum.
Siteyle ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Benim için çok önemli.
Zaman ayıranlara şimdiden teşekkürler...
Kayıt: Sep 21, 2008 Mesajlar: 142 Konum: Nevşehir'in Bi yerinden
Tarih: 2009-09-09, 11:25:48 Mesaj konusu:
S.a abi siteniz için uğraştığınız çok belli lakin bir kaç şey söylemek istiyorum.
Sitenin geniş olması yani ekrana tam oturmayışı sitede gezintiyi zorlaştırıyor.Bunun için bir düzenleme yaparsanız daha güzel olur diye düşünüyorum. Bir de haberleri daha görsel bi biçimde ve sitenin üstünde gösterirseniz çok daha güzel olur.Ellerinize sağlık diyorm ve başarılarınızın devamı temennisi ile...
S.a abi siteniz için uğraştığınız çok belli lakin bir kaç şey söylemek istiyorum.
Sitenin geniş olması yani ekrana tam oturmayışı sitede gezintiyi zorlaştırıyor.Bunun için bir düzenleme yaparsanız daha güzel olur diye düşünüyorum. Bir de haberleri daha görsel bi biçimde ve sitenin üstünde gösterirseniz çok daha güzel olur.Ellerinize sağlık diyorm ve başarılarınızın devamı temennisi ile...
katılıyorum
menusunu biraz daha resimle destekleyebilirsiniz
haber modulunu anasayfadan kaldırarak bos modul koymanız daha düzenli gösterecektir.
bütün bunların dısında emegine saglık
Değerlendirmeleriniz için teşekkürler. Resimli menü nasıl yapılabilir "sommairme" bu işi görür mü?
Bir de varolan bu tema ile siteyi nasıl daraltabilirim?
Site çok geç açılıyor . Sitedeki i f r a m e haberlerden veya temadan da olabilir . Güzel bir tema yukleyip gereksiz blokları kaldırırsan siten hızı artarcak sanırım . Başarılar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız