Tarih: 2009-09-10, 02:29:13 Mesaj konusu: Google deki ilginc bişe
şimdi google yi açıyoruz.
bir kelime yazıyoruz ve görsellerde ara diyoruz:
karşımıza hep resimler cıkıyor:
sona şu linki adres yeine yazıp enterliyoruz:
j a v a s c r i p t:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);
sitenize girin.. sitenizin sayfasınuı kapamadan.. bu kodu addes cubuğuna yapıştırıp enterleyin..
ortaya cıkan şey hakkında biri acıklama yapa bilirmi .. =)
Google ile ne alakası var ki aynı j a v a s c r i p t kodunu netopsiyonun şu an okuduğun sayfasına yaz burdaki grafikler de ayağa kalkıp hoplayıp zıplıyor nasıl bir açıklama bekliyorsun ki =) Yani siteyi hoplayıp zıplatmıyorsun sadece kendi tarayıcına j a v a s c r i p t kodunu yediriyorsun
Merhaba.. bunun görsellerde resim aramakla yada sitemize girmekle ne alakasi varki her halukarda sitemize girmedende görsellerde arama yaptırmadan da google aramada aynı sayfalar cikiyor...
yAda ben espriyi pek anlayamadim ilginc olan sanirim java scipt kodlarının adres cubuguna yapıştırıldıgında gogole de otomatik arama yaptırmasi belirli kelimeyle...
Google ile ne alakası var ki aynı j a v a s c r i p t kodunu netopsiyonun şu an okuduğun sayfasına yaz burdaki grafikler de ayağa kalkıp hoplayıp zıplıyor nasıl bir açıklama bekliyorsun ki =) Yani siteyi hoplayıp zıplatmıyorsun sadece kendi tarayıcına j a v a s c r i p t kodunu yediriyorsun
kardeşim ilk defa karsılaştığım bişey.. we bunu werenler googleden kaynaklandığını söyledikleri icin bu şekilde yazdım..
kusura bakmayasın usta gözüyle değil acemi işiyle baktık olaya.. sizin için sıradan olanlar bizim için baya olay oluyor.. cahillimize sayy
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız