Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2009-09-11, 22:22:53 Mesaj konusu: Sizce Nasil Fikir ? [ Fikir ve Elestiri ]
Merhaba Arkadaslar, Uzun zamandir Askerlikten dolayi netopsiyon ailesinden ayri kaldim. Arada cepten girip bilgi havuzundan yararlanmaya calisiyorum.Askerligimin bitmesine 2 aydan az bir zaman kaldi.yaklasik 13 aydir web tasarimdan uzak kaldim ve ugrasmayi ozledim dogrusu. Aklima guzel bir fikir geldi bu fikre yorum ve desteginiz nasil olur merak ediyorum. Web dunyasinda genelde forum yontemiyle yardimlasmaya calisiyoruz.bu calismayi ve arastirmayi daha aktif ve akici hale getirebiliriz. Misal radyo kanali acip gonullu dj arkadaslarimiz bos zamanlarinda guzel parcalar calabilir.ufakta olsa usta ustatlarimiz sesli olarak ders verebilir.arti netopsiyon uye ve ailesiyle daha yakindan tanisabiliriz. Fikrim ve Dusuncem bundan ibaret yorumlar size kalmis. Iyi calismalar.
Tarih: 2009-09-11, 23:31:28 Mesaj konusu:
AsAr :
Aslında TV Hosting YARDIMıyla canlı yayında görüntülü dersler verilebilir, etkinlikler düzenlenebilir.
Tabiki cozumler uretilebilir.maksat olagan bilgiye bilgi katarak kutuphaneyi zenginlestirmek.ins askerlik donusu kendi server mi kuracagim.o zaman daha yararli projeler uretiriz.ins.
Aslında TV Hosting YARDIMıyla canlı yayında görüntülü dersler verilebilir, etkinlikler düzenlenebilir.
Tabiki cozumler uretilebilir.maksat olagan bilgiye bilgi katarak kutuphaneyi zenginlestirmek.ins askerlik donusu kendi server mi kuracagim.o zaman daha yararli projeler uretiriz.ins.
Tarih: 2009-09-13, 00:38:37 Mesaj konusu:
Tv olmasi bilmiyorumda hem zahmetli hende masrafli sesli olarak anlatim olsa diye dusunmustum.tabi fikir fikrin kapisini acar.bakalim daha yenilikler cikar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız